Adam

Marti, 25 Iunie 2019 | Intern

Opel cheamă în service peste 1.000 de unități Adam și Corsa din România: emisiile motoarelor pe benzină sunt peste limitele admise

Opel cheamă în service peste 1.000 de mașini din România, după ce a descoperit că motoarele pe benzină ale anumitor unități Adam și Corsa au emisii peste limitele admise. Recall-ul face parte dintr-o campanie globală ce vizează circa 210.000 de mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Opel Adam Rocks S: 150 CP pentru crossoverul german de clasă mini

Opel a anunţat o nouă versiune a lui Adam Rocks, echipată cu un motor de 150 CP. Aceasta preia partea mecanică de la Adam S şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 3% în 2014

Opel a vândut aproape 1.1 milioane de unităţi în Europa în decursul anului care s-a încheiat săptămâna trecută. Marca germană a înregistrat creşteri pe mai mult de 15 pieţe ale Bătrânului Continent.
Sambata, 27 Septembrie 2014 | General

Rechemare în service pentru Opel Adam și Opel Corsa: probleme cu o componentă a sistemului de direcție

Opel a emis o rechemare în service pentru modelele Opel Adam și Opel Corsa livrate după luna mai 2014. 8.000 de unități sunt afectate pe plan mondial.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Joi, 21 August 2014 | Industrie

Opel Adam a trecut de 100.000 de comenzi. Opel: "Acest tip de maşină a lipsit de pe piaţă"

100.000 de comenzi într-un an şi jumătate de carieră de piaţă. Aceasta este zestrea cu care Opel Adam începe atacul nişat al segmentului mini prin noile versiuni Adam Rocks şi Adam S.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Opel: "Adam va deveni o familie de modele"

Opel Adam ar putea da naştere unei familii de modele similară cu cea născută pe baza lui 500 în gama Fiat. Printre posibilităţi se numără şi o versiune coupe a lui Mokka al cărei design să fie inspirat de la Adam.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Opel Adam S: 1.4 Turbo de 150 CP pentru cea mai puternică versiune a citadinei

Opel a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale versiunii de pre-serie a lui Adam S, pe care o va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta are un motor 1.4 Turbo de 150 CP.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Opel Adam Valentino Rossi: versiune personalizată după gusturile pilotului italian

Legenda Moto GP Valentino Rossi şi-a dat numele unui Opel Adam personalizat de designerul său favorit. Exemplarul va fi vândut într-o licitaţie în scopuri caritabile.
Joi, 09 Mai 2013 | Feature

Echipa de vacanţă: o săptămână cu Adam, Clio şi Juke Nismo

Zilele libere de 1 mai şi cele de Paşte s-au unit pentru a crea o minivacanţă de o săptămână. Ne-am bucurat şi am apucat care încotro alături de trei maşini de oraş, dar cu personalităţi diferite: Opel Adam, Renault Clio şi Nissan Juke Nismo.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Opel Adam Rocks e gata de aventură la standul german

Opel are mari ambiții pentru micul Adam. Motiv pentru care și aduce la Geneva un concept botezat Rocks, care își propune să inaugureze un nou segment.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam Rocks: am văzut pe viu conceptul din care se va naşte viitorul Adam Cabriolet

Automarket a asistat, cu o zi înainte de deschiderea Salonului de la Geneva, la o prezentare privată a lui Adam Rocks, conceptul pregătit de Opel pentru lansare la evenimentul elveţian.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel Adam a înregistrat deja 20.000 de comenzi

Opel a înregistrat deja peste 20.000 de comenzi pentru noul Adam, la doar o săptămână de la lansarea pe pieţele mari din Europa.
Sambata, 12 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel plănuiește versiuni OPC și Cabrio pentru modelul Adam

Abia intrat în producție de serie, Opel Adam va da naștere în viitorul apropiat la două noi versiuni: un cabriolet și o variantă sport OPC.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel va lansa 23 modele noi şi 13 motoare noi până în 2016

Steve Girsky, preşedintele GM Europe, a dezvăluit planul Drive! 2022, care vizează restructurarea mărcilor Opel şi Vauxhall prin lansarea de modele şi motorizări complet noi.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Interviu

INTERVIU: Niels Loeb, designerul lui Opel Adam: "Adam dă semnalul întineririi mărcii Opel"

Designerul care a coordonat dezvoltarea estetică a noului Opel Adam ne-a răspuns la 10 întrebări indiscrete. Astăzi vă dezvăluim câteva secrete ale celui mai mic model de oraş din gama Opel.

Tag-uri similare

Opel, Opel Adam, Adam, Opel junior
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru