Opel Adam Valentino Rossi: versiune personalizată după gusturile pilotului italian

de Sebastian Toma
Joi, 07.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Legenda Moto GP Valentino Rossi şi-a dat numele unui Opel Adam personalizat de designerul său favorit. Exemplarul va fi vândut într-o licitaţie în scopuri caritabile.

Esential 9 titluri de campion mondial Moto GP are Valentino Rossi în portofoliu
Opel ne prezintă proiectul Adam & Vale for Charity, prima iniţiativă din parteneriatul de imagine semnat cu pilotul italian. Valentino Rossi a personalizat un Opel Adam pe care îl va vinde în cadrul unei licitaţii organizate în scopuri caritabile. Multiplul campion mondial la Moto GP nu a personalizat singur Adam-ul din imagini, apelând la Aldo Drudi, un designer care l-a ajutat de fiecare dată când a avut nevoie de un nou design pentru combinezonul sau motocicleta sa, creaţiile lui Drudi devenind aproape la fel de celebre ca omul căruia i-au fost destinate.

Echipa de patru oameni care a aplicat design-ul pe caroseria lui Opel Adam a lucrat patru luni pentru a obţine rezultatul din imagine. Echipa de design, formată din "Doctorul" şi designerul său preferat, s-a răzgândit în repetate rânduri, cei doi alegând să înceapă de la zero proiectul pentru a obţine rezultatul dorit. Tema aleasă pentru exteriorul modelului a fost inspirată din grafica folosită de Valentino Rossi pe echipamentul său de competiţie.

Urmareste Automarket
Cei de la Opel au profitat de colaborarea cu Valentino Rossi şi au expus modelul personalizat la Salonul Internaţional de Motociclete de la Milano, Italia.
Evenimentul respectiv are o importanţă comparabilă cu Salonul Auto de la Frankfurt în lumea motocicletelor, toţi producătorii importanţi prezentând noutăţi în cadrul acestui eveniment. Unicul exemplar Adam & Vale for Charity va fi vândut în decembrie în cadrul unei licitaţii, fondurile obţinute urmând să fie donate unei iniţiative susţinute de Opel, Fundaţia Spitalului Meyer pentru copii.

Via Opel

Comentarii (3)

  • Designerul lui Valentino Rosii (care se pare ca avea cataracta) a "distrus" masina cu desenul asta "random", mai mult de 5.000 de euro nu merita!
    4 4
  • Pastreaza Loganul e mai bun
    0 2
  • @EU MA
    Si totusi mai frumos!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru