Concurs Automarket

Luni, 25 Noiembrie 2013 | General

CONCURS: La 20.000 de prieteni pe Facebook, Automarket pune la bătaie un weekend cu noul BMW X5

Cu ocazia atingerii bornei de 20.000 de fani ai paginii de Facebook Automarket, vă invităm la un concurs de creaţie care are ca premiu un weekend cu noua generaţie BMW X5. Pentru că #suntem20000.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | General

Adam Caps Lock Design Typography, sansa ta de a-ţi demonstra creativitatea

Automarket, Opel şi Bumbac100.ro lansează un concurs de design numit "Adam Caps Lock Design Typography", unde participanţii vor propune un model de personalizare a unui tricou.
Luni, 05 Martie 2012 | General

Utilizatorul Automarket Nazarov_s va fi primul român care testează noul Hyundai i30

După două săptămâni şi peste 150 de comentarii la testul cu Hyundai i30, oficialii Hyundai România au decis: utilizatorul nazarov_s este câştigătorul testului de o săptămână cu noul Hyundai i30.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | General

CONCURS: Ultima zi în care poţi câştiga un iPhone 4!

Astăzi este ultima zi a concursului organizat de Automarket şi Mobil 1. Încă mai ai o şansă să participi. Ascultă motorul din ziua zece şi alege modelul căruia îi aparţine şi ţine-ţi degetele încrucişate pentru tragerea la sorţi.
Marti, 04 Octombrie 2011 | General

CONCURS: Recunoaşte sunetul de motor: Golf GTI, Lancia Delta sau Panamera?

Ziua a doua a concursului Ascultă-ţi motorul - Mobil 1 continuă cu o nouă provocare pentru fanii maşinilor. Azi ai o nouă şansă de a intra în cursa pentru un iPhone 4.
Joi, 13 Mai 2010 | General

CONCURS: Câştigă un weekend la munte cu Chevrolet Captiva

Ai un blog? Daca răspunsul e da, ai şansa de a câştiga un Chevrolet Captiva pentru un weekend în luna iunie. Bonus: ţi-am plătit şi cazarea la munte.
Vineri, 26 Martie 2010 | General

CONCURS Automarket: Iti platim polita RCA pe un an!

Automarket si RCA-ieftin.ro va invita sa povestiti pataniile voastre din trafic. Cele mai tari povesti castiga una dintre cele patru polite RCA pe un an puse in joc.
Marti, 15 Decembrie 2009 | General

Cursa pentru Grande Punto a ajuns la final. Vezi lista finalistilor!

Concursul prin care ati facut turul Europei timp de 8 saptamani pe Automarket.ro a ajuns la final. Vezi care sunt cei 1916 finalisti care intra in tragerea la sorti pentru o masina!
Luni, 19 Octombrie 2009 | General

Castiga un Fiat Grande Punto pe Automarket!

Astazi incepe pe Automarket concursul Cursa pentru Grande Punto. Fa turul virtual al Europei si ai sansa de a castiga o masina la final! E distractia toamnei in 57 de zile si 21.000 de kilometri!

Tag-uri similare

Automarket, concurs, concurs Automarket, RCA ieftin, Cursa pentru Grande Punto, castiga o masina, castiga RCA, concurs masina, concurs RCA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru