Utilizatorul Automarket Nazarov_s va fi primul român care testează noul Hyundai i30

De Automarket
Publicat Luni, 05.03.2012
După două săptămâni şi peste 150 de comentarii la testul cu Hyundai i30, oficialii Hyundai România au decis: utilizatorul nazarov_s este câştigătorul testului de o săptămână cu noul Hyundai i30.

Acum două săptămâni, Automarket şi Hyundai România v-au invitat la concurs. După publicarea testului internaţional cu noua generaţie Hyundai i30, vă provocam să postaţi cel mai inspirat comentariu. La 14 zile distanţă şi după peste 150 de comentarii, oficialii Hyundai au ales comentariul câştigător care a hotărât primul român care testează noul Hyundai i30.

Vă reamintim că, după testul care va avea loc în perioada 12-18 martie, utilizatorul câştigător va publica un test pe Automarket în care îşi va prezenta opinia despre maşina testată. Câştigătorul va fi contactat de echipa Automarket.

Cel care a reuşit să impresioneze oficialii Hyundai prin rândurile scrise este utilizatorul Nazarov_s, cel care a publicat următorul comentariu:

  • Este clar ca Hyundai se bate in liga mare a constructorilor de masini. Şi nu numai din puctul de vedere al vanzarilor dar mai nou si din punctul de vedere al calitatii percepute de clienti fata de modelele sale. Principalul atu al coreenilor nu mai este pretul, ci raporul pret/calitate pentru ca din punctul de vedere al calitatii fiecare model nou lansat este la o diferenta de cateva generatii fata de cel pe care il inlocuieste (asta daca ne raportam la evolutia celorlalti constructori deja consacrati).

    Am putea face o analogie fata de felul in care Fat Frumos crestea intr-o luna cat altii intr-un an.
    dar sa revenim de pe taramul basmelor si sa ne concentram asupra calitatilor noului i30. Pentru ca este cam greu de enumerat numeroasele echipamente de siguranta sau confort cu care i30 este dotat inca din standart am sa subliniez doar faptul ca din puctul meu de vedere acestea reprezinta unul din cele trei linii de atac cu care Hyundai vrea sa cucereasca piata europeana si nu numai. Celelalte doua sunt design-ul avangardist afisat de cele mai noi modele lansate (in mare contradictie cu evolutia design-ului la constructorii mai conservatori... nu dau exemple caci se cunosc) si cel din urma, dar nu ultimul este calitatea perceputa si aici nu vorbesc doar de calitatea perceputa cu ochiul liber ci si de cea constructiva cu care constructorul coreean s-a evidentiat inca de la generatiile mai vechi si care astazi se traduce si printr-o garantie mult mai mare decat cea oferita de ceilalti constructori. Ar mai fi de spus multe si despre noile propulsoare care in mod admirabil au fost dezvoltate in-house si nu cumparate de la alti constructori si care se situeaza deja in topul celor mai eficiente existente la ora actuala.
    Despre felul in care se conduce nu are rost sa vorbesc caci ar trebui sa fac referire la senzatiile descrise de putinii norocosi care au avut deja ocazia sa conduca noul i30 si nu e corect. Poate pe viitor voi avea ocazia sa descriu si acest aspect.


    Felicitari Hyundai pentru faptul de a oferi cumparatorilor inca un exemplar demn de a sta in topul listei pe care fiecare dintre cei care doresc si pot sa-si cumpere o masina noua ar trebui sa o faca inainte de a lua decizia finala pentru ca astazi exista numeroase oferte si asta nu poate decat sa ne bucure, pe noi ce care iubim masinile, chiar daca uneori doar de la distanta.

Felicitări câştigătorului!

Comentarii (22)

  • Vasilica
    Mi se pare un comentariu din" redactia" Hyundai sau mai bine spus ce vroiau cei de la Hyundai sa citeasca.Sincer m-a plictisit si nu l-am citit pana la capat.
    Parerea mea!
    Ma asteptam sa fie ales un comentariu simplu si mai la obiect.

    P.S
    Nu am comentat dar asta nu inseamna ca nu mi-as fi dorit, sa fac un drive test cu noua "arma".
    28 3
  • Vasilica
    Am uitat sa scriu mai devreme
    Felicitari lui Nazarov_s!
    6 7
  • Felicitari!
    A fost unul dintre comentariile bune...
    5 4
  • Salut
    Sincer l-am citit pana la jumatate dar dupa atata pupat in f**d Hyundai m-am plictisit si m-am oprit.
    Personal sunt dezamagit, detin Hyundai Accent si imi place marca dar cred ca ati facut o mare greseala.
    Din partea mea draga Automarket si Hyundai Romania aveti un vot negativ iar pentru nazarov_s felicitari NU pentru ca ai castigat ci pentru ca ai sansa sa testezi o masina excelenta.
    Pentru restul cititorilor Automarket va doresc o zi cat mai placuta.
    25 5
  • Credeam ca sunt singurul care s-a oprit la "Fat Frumos". :)
    13 4
  • Opinie
    Felicitari n_s! Asteptam si opinia de dupa drive. Cand ti-am citit postarea ma gandeam ca ai cele mai mari sanse in cazul in care se vor lua in considerare cunostintele temeinice despre masini. Asa ca am abordat o alta scriitura care ma si caracterizeaza. Nu prea am darul scrierii asa ca atunci cand o fac pun pe suport cele ce le simt. Sper ca atunci cand vei scrie impresiile sa o faci mai accesibil. Altfel le iei painea de la gura celor de la AM. Sau, cine stie, te alaturi lor. Daca nu va fi nici una macar o sa inteleaga cat mai multi despre ce si cum cu Hi30. Sper ca-ti vei lua concediu (eu unul asta as fi facut) si vei merge cat mai mult. Eu unul as fi facut un tur al Romaniei desi nu mi-au mai ramas multe de vazut.
    2 2
  • acidutzza
    catamai cunilingusul aplicat celor de la hyundai
    evident, aplicare limbii prin diferitele parti ale corpului este un sport practicat la scara planetara, dar parca in Romania a ajuns la rang de arta!!! serios! n-am vazut popor mai iscusit ca cel roman in a da limboace celui de care depinde. pana la un moment dat...inteleg, pentru ca trebuie sa-ti castigi painea cat mai usor cu putinta, insa...atunci cand devine placere...e altceva! Sper ca automarket sa ma includa si pe mine intr-un top, ceva, pe undeva! evindent, nu la concursul de "cine are limba mai placuta" ca nu ma bag!!!
    10 9
  • I 30
    e un concurs aranjat oricum...a castigat cine trebuie....pacat de masina.
    5 1
  • Catalin
    felicitari castigatorului
    cred ca este foarte onest sa feliciti castigatorul. Vulpile care posteaza mai sus - si urmatorii - sa incerce pe alte site-uri sau la alti producatori (germani)
    1 9
  • titisnickers
    @acidutzza
    Cred ca ai vrut sa zici anilingus, ca asta se apropie de ce face nazarov_s in comentariul de mai sus. Oricum a mers, si a iesit castigator, Nah vorba aia daca nu lingi nu primesti:D
    7 2
  • romanii
    Bine, romanii le stiu pe toate si nimic din fiecare. Majoritatea nu s-au uract in viata lor intr-un Hyundai, mai ales intr-unul de generatie noua dar au niste pareri foarte "argumentate":)) si "obiective".

    Eu am condus ultimul SantaFe diesel si ultimul IX35 diesel, diferentele fiind enorme, rulajul IX35-ului fiind unul foarte "european" iar interiorul nu este numai un pas fata de SantaFe, este un pas inainte multor Germane, Japoneze concurente direct.

    Dar asta este, o mare parte a comentatorilor de aici sunt niste amatori subiectivi si cu ochelari de cal care nu au nici un fel de legatura cu domeniul.
    5 4
  • Felicitari castigatorului!!
    Interesant faptul ca desi s-a inscris pe acest site inca din anul 2007, a postat o singura data, la acest concurs, iar spre norocul lui a si castigat!
    Felicitari!! :))
    7 1
  • Ceea ce faci tu tot un comentariul de genul asta este de fapt, dai argumente care pt unii pot fi ok, pt altii nu.Daca altcineva spune ca a condus altceva si nu se compara cu Hyunday primeste un vot pozitiv sau negativ de la tine? Dupa parerea mea este in regula comentariul tau, mai putin partea cu...".majoritatea nu s-au urcat intr-un Hyunday, mai ales in unul de generatie noua", adica e putin exagerat, e o marca normala pt anii in care traim
    3 0
  • pt @gtrazvan
    2 0
  • johhny bravo
    Gramatical incorect???
    Eu ma asteptam sa fie corect dpdv gramatical.....Dar pana la urma, fiind vorba de o revista/site despre masini, continutul e apreciat, nu si corectitudinea gramaticala a celor spuse:

    EX;" Pentru ca este cam greu de enumerat numeroasele echipamente de siguranta sau confort"
    CORECT: "sunt greu de enumerat echipamentele....."
    4 0
  • @ johhny bravo
    Las-o mai usor cu corectatul. Exprimarea e corecta. Ce e in plus e "numeroasele" ce incarca inutil fraza. "Este greu" ... de enumerat. Ai inteles?
    1 3
  • Agitatie mare!
    Nu inteleg ce va agitati atat! Era logic si normal ca doar un comentariu de acest gen putea castiga!
    Nu am postat coment la acest concurs pt. ca mi se pare de prost gust premiul oferit!
    Sper sa scoata untul din ea si sa o testeze cu adevarat! Sper ca nu va fi folosita masina doar la o plimbare sau carat sacose de la piata!
    3 0
  • ****
    @serd .....si eu sper la fel ca tine sa fie folosita la maxim ..... ar fi frumos masina sa ajunga la dealer cu cei 3999 km asta daca castigatorul isi poate permite restul de combustibil
    0 0
  • pai din moment ce reprezentati hyundai in tara au facut parte din juriul comentariilor ce puteati sa asteptati?!.
    un comentariu care zice niste lucruri ok, dar le umple cu prea mult zahar. faci diabet de la analogiile lui fat frumos.
    intr-adevar. alti producatori o iau in jos, dar sa nu sarim calul cu hyundai.
    la ce preturi a afisat in tara (pana la actualul i30 din cate am aflat din stiri ca va fi comericalizat) vorbim de nave spatiale si numai de raport pret/calitate NU.

    ii recomand respectivului castigator sa mai analizeze putin situatia. sunt produse OVERPRICED! fie ca discutam de veloster, sau elantra. ix20 sau i40, santa fe...daca pastrau preturile la nivelul precedent si aveau saltul de calitate abia atunci puteai sa le incadrezi la raportul cel mai bun pret/calitate

    deci, brown-noser all the way
    5 0
  • Cateva aspecte dupa concurs
    Parerea celor mai multi despre comentariul castigator o consider justificata. Pe langa greselile gramaticale evidente si formularea incalcita de care da dovada ultima fraza din respectivul comentariu, exista clar o lauda continua la adresa unor aspecte care mai necesita timp, pentru ca sa demonstreze ca asa stau lucrurile. Prea multe aspecte subiective si foarte laudative in comentariu, cum este de exemplu ''diferenta de cateva generatii'', de care se vorbeste. Am citit comentarii mai inspirate, care credeam (si speram) ca au mai multe sanse. ''Fireasca'' si analogia adusa lui Fat Frumos, care are ''desigur'' radacini coreene... Basmele stramosesti au ajuns sa fie folosite cand se urmareste sa se laude excesiv un produs, care nici macar nu este autohton.
    Are dreptate @serd si bine a procedat ca nu a postat la concurs. Este clar ce fel de comentariu a castigat. Cum bine spunea cineva: ''Pentru ca viata este complexa si are multe aspecte...''.
    1 0
  • :-) Mai conteaza?
    Sincer eram convins ca tu o sa fii primul dar..."viata este complexa si are multe aspecte...'' asta e, felicitari castigatorului indiferent de "mijloace" :-)
    1 0
  • Nu merita sa castige
    La a doua greseala de ortografie m-am oprit din citit.Un comentariu tern,lipsit de orice urma de originalitate.Eu macar mi-am recitit comentariul inainte de a da -Enter- ,ca sa nu comit nicio greseala.Dar daca Hyundai Romania accepta asa ceva ca fiind reprezentativ pentru un asa brand...atunci cred ca asta spune totul despre atitudinea reprezentantilor marcii.Si cu asta basta.Inca o mostra de profesionaism autentic romaneasca. :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru