(P) Texaco te pregăteşte de iarnă cu 111 super premii

de Automarket.ro
Marti, 18.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Întrucât sezonul rece ne bate la ușă, Texaco Havoline şi Premium Lubricants au o propunere de concurs pentru toți cei aflați în căutarea unui produs de lubrifiere premium.

E tot mai clar că sezonul rece se apropie și mașina va avea nevoie de îngrijirea ta. Poți începe excelent această perioadă invernală, alături de maşina ta, cu Texaco Havoline şi Premium Lubricants.

În perioada 1 octombrie – 28 noiembrie, sunt puse la bătaie 111 super premii pentru orice bidon de un litru sau 4 litri de ulei. 100 de norocoşi îşi vor putea pregăti maşina de iarnă cu un kit de antigel Havoline şi aditiv Techron.

În plus, în concurs există și 10 carduri cadou eMAG, în valoare de 500 de lei fiecare. Bineînțeles, există și Marele Premiu, o vacanţă în Poiana Braşov pentru două persoane.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi un produs promoţional Texaco Havoline şi să-ţi adaugi datele de contact împreună cu bonul de cumpărături pe site-ul de campanie. Fiecare achiziţie îţi aduce o şansă în plus la tragerea la sorţi! Mai multe detalii AICI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru