Video. Hyundai introduce o transmisie automată pentru Veloster N: noua cutie ar putea fi disponibilă și pe viitorul i30 N facelift

de Cornel Șocariciu
Marti, 14.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai Veloster N va fi disponibil în scurt timp și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cel mai probabil, această cutie va fi introdusă și pe viitorul Hot Hatch i30 N facelift, model care ar urma să fie prezentat spre finalul anului curent.

În urmă cu câteva luni, o serie de rapoarte menționau că Hyundai pregătește o transmisie automată pentru modelele de performanță din gamă. Acum, oficialii producătorului asiatic au publicat un teaser video care confirmă acest lucru.

Hyundai Veloster N, model care nu mai face parte din oferta pentru piața din Europa, va fi disponibil în scurt timp cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Iar în aceste condiții, sunt șanse mari ca și viitorul Hyundai i30 N facelift (model disponibil în Europa) să primească o astfel de cutie automată. Pentru moment, oficialii constructorului asiatic nu au anunțat și numărul treptelor viitoarei transmisii DCT. 

Hyundai i30 facelift a fost prezentat la finalul lunii februarie și propune atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri pentru interior. Conform surselor, versiunea de performanță va fi prezentată la finalul anului curent.

Aceleași voci apropiate companiei spun că i30 N facelift va păstra motorul de 2.0 litri disponibil în versiuni de 250 CP și 275 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru