Veloster N

Marti, 21 Aprilie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru Hyundai Veloster N: transmisie automată cu 8 rapoarte și cuplu motor mărit

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea Veloster N echipată cu transmisie automată. Asiaticii au pregătit o cutie cu dublu ambreiaj și opt rapoarte, în timp ce cuplul motor maxim a crescut cu 7% mulțumită unei funcții de overboost.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Hyundai introduce o transmisie automată pentru Veloster N: noua cutie ar putea fi disponibilă și pe viitorul i30 N facelift

Hyundai Veloster N va fi disponibil în scurt timp și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cel mai probabil, această cutie va fi introdusă și pe viitorul Hot Hatch i30 N facelift, model care ar urma să fie prezentat spre finalul anului curent.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Concepte

Hyundai propune o versiune extremă pentru Veloster N: modificări exterioare și suspensii îmbunătățite

Hyundai va expune Veloster N Performance Concept în cadrul SEMA Show din SUA. Producătorul asiatic propune modificări estetice, o suspensie și mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posibilă versiune de serie.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Hyundai Veloster și Veloster N: sportiva primește o nouă generație și o versiune de performanță de 275 de cai putere

Hyundai a lansat o nouă generație pentru sportiva Veloster, dar și o versiune de performanță N care preia motorul de 275 de cai putere utilizat pe i30 N. Nu este clar dacă cele două modele vor fi vândute și în Europa.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai Veloster, Veloster, Hyundai Veloster N, Veloster N
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru