Hyundai propune o versiune extremă pentru Veloster N: modificări exterioare și suspensii îmbunătățite

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va expune Veloster N Performance Concept în cadrul SEMA Show din SUA. Producătorul asiatic propune modificări estetice, o suspensie și mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posibilă versiune de serie.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Hyundai a prezentat ediția specială i30 N Project C. Modelul a putut fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Acum, producătorul asiatic a pregătit o surpriză pentru publicul de peste Ocean. În cadrul SEMA Show, Hyundai va expune conceptul Veloster N Performance. Spre deosebire de varianta de serie Veloster N, noul concept va integra un pachet exterior mult mai agresiv.

Constructorul asiatic propune o aripă spate mult mai generoasă, o capotă modificată și o serie de accesorii de caroserie vopsite în portocaliu, în timp ce interiorul va fi echipat cu scaune speciale pregătite de Sabelt. Tot la nivelul habitaclului, asiaticii au pregătit o planșă de bord acoperită cu Alcantara, cusături portocalii și o serie de accesorii din fibră de carbon.

Pentru un comportament dinamic și mai bun, Hyundai Veloster N Performance Concept mizează pe suspensii semnate de Extreme Racing și H&R, și pe un set de bare stabilizatoare dezvoltate de Daewon Steel.

În același timp, oficialii Hyundai spun că au pregătit un sistem de frânare și mai performant care integrează etriere cu șase pistonașe pentru roțile de pe puntea față, respectiv patru pistonașe pentru puntea spate.

Hyundai nu oferă informații despre motorizarea lui Veloster N Performance Concept, însă cea mai generoasă variantă a modelului de serie oferă 275 de cai putere livrați de un motor turbo de 2.0 litri.

Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posbilă versiune de serie dezvoltată având la bază conceptul Veloster N Performance.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru