Hyundai i30 N Project C

Marti, 29 Octombrie 2019 | Concepte

Hyundai propune o versiune extremă pentru Veloster N: modificări exterioare și suspensii îmbunătățite

Hyundai va expune Veloster N Performance Concept în cadrul SEMA Show din SUA. Producătorul asiatic propune modificări estetice, o suspensie și mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posibilă versiune de serie.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Hyundai a prezentat noul i30 N Project C: ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic este mai ușoară și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde

Hyundai i30 N Project C poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic are la bază versiunea i30 N, dar promite o masă totală mai mică și performanțe ușor îmbunătățite.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul clip de prezentare al noului Hyundai i30 N Project C: versiunea limitată la 600 de unități va debuta la Frankfurt

Hyundai a publicat primul clip de prezentare al versiunii i30 N Project C. Ediția limitată la 600 de unități a fost echipată cu o serie de accesorii de caroserie din fibră de carbon. Prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt.
Miercuri, 21 August 2019 | Modele noi

Hyundai anunță ediția limitată i30 N Project C: 600 de exemplare doar pentru clienții din Europa

Hyundai a prezentat noul i30 N Project C, o ediție limitată a modelului i30 N, care va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cele 600 de exemplare vor fi vândute exclusiv în Europa.

Tag-uri similare

Hyundai, editie limitata, Hyundai i30 N Project C, i30 N Project C
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru