Hyundai anunță ediția limitată i30 N Project C: 600 de exemplare doar pentru clienții din Europa

de Paul Cosma
Miercuri, 21.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a prezentat noul i30 N Project C, o ediție limitată a modelului i30 N, care va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cele 600 de exemplare vor fi vândute exclusiv în Europa.

Hyundai vine în septembrie la Frankfurt cu o versiune mai ușoară și mai agilă a lui i30 N. Deocamdată sub camuflaj, noul i30 N Project C va avea același motor de 2.0 litri pe benzină și pachetul Performance pentru un total de 275 de cai putere.

Ediția limitată ce va fi produsă în doar 600 de exemplare, exclusiv pentru clienții din Europa, promite o serie de upgrade-uri dinamice și la nivel de design.

Multiple elemente din fibră de carbon vor reduce greutatea totală a mașinii, în timp ce asiaticii promit și câteva îmbunătățiri la nivel de aerodinamică.

Hyundai a precizat că i30N Project C va fi disponibil în câteva piețe europene care vor fi dezvăluite până la sfârșitul anului.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru