Primul clip de prezentare al noului Hyundai i30 N Project C: versiunea limitată la 600 de unități va debuta la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primul clip de prezentare al versiunii i30 N Project C. Ediția limitată la 600 de unități a fost echipată cu o serie de accesorii de caroserie din fibră de carbon. Prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt.

În urmă cu câteva săptămâni, Hyundai a publicat primele informații referitoare la versiunea limitată i30 N Project C. Modelul gândit de constructorul asiatic va miza pe același motor de 2.0 litri benzină și pe pachetul Performance pentru un total de 275 de cai putere.

Acum, pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, oficialii Hyundai au publicat un clip video cu noul i30 N Project C. Modelul nu a mai fost acoperit cu camuflaj, iar iubitorii Hot Hatch-urilor pot vedea atât detaliile de design, cât și modificările operate la interior. Mai mult decât atât, Hyundai a pregătit și câteva cadre filmate pe circuit.

La nivel estetic, Hyundai i30 N Project C mizează acum pe o serie de elemente de caroserie fabricate din fibră de carbon. Pe acestă listă trecem următoarele: splitter-ul frontal, capota, aripa spate, difuzorul spate și pragurile laterale. De asemenea, Hyundai a pregătit și jante noi cu diametrul de 19 inch.

La interior, clienții noului Hyundai i30 N Project C vor găsi scaune îmbrăcate în Alcantara, cusături de culoare roșie atât pe scaune, cât și pe cotieră sau pe volan și un schimbător de viteze cu design special.

Pentru moment, nu există informații cu privire la performanțele oferite de ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic. 

Noul Hyundai i30 N Project C va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar producția va fi limitată la 600 de unități.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru