Cursa pentru Grande Punto a ajuns la final. Vezi lista finalistilor!

De Automarket
Publicat Marti, 15.12.2009
Concursul prin care ati facut turul Europei timp de 8 saptamani pe Automarket.ro a ajuns la final. Vezi care sunt cei 1916 finalisti care intra in tragerea la sorti pentru o masina!

Cursa pentru Grande Punto a ajuns la final. Dupa 21.000 de kilometri virtuali parcursi prin Europa cu ajutorul prietenilor fiecaruia dintre participantii la concurs, marele premiu acordat de Automarket.ro - un exemplar Fiat Grande Punto - este pe cale sa-si gaseasca stapanul.

In urma celor peste opt saptamani de concurs, nu mai putin de 1916 concurenti au terminat cel putin o zi in Cursa pentru Grande Punto si au intrat, asadar, in extragerea finala pentru marele premiu. Desi fiecare dintre cei aflati in lista finalistilor care intra in extragerea finala are sanse de a castiga premiul, concurentii care au reusit sa termine mai multe zile de concurs vor avea la fel de multe sanse in plus.

CUM SE EXTRAGE CASTIGATORUL?

Fiecare concurent din lista de finalisti va primi o serie formata din patru cifre. Daca un concurent a terminat o singura zi, acesta va avea o serie corespondenta, daca a terminat doua zile de concurs va avea doua serii corespondente si asa mai departe, pana la numarul de zile terminate de fiecare concurent.

La tragerea la sorti vor exista patru urne separate: una a miilor, una a sutelor, una a zecilor si una a unitatilor. Seria castigatoare va fi cea formata prin alaturarea tuturor celor patru cifre extrase la final.

Seriile corespondente fiecarui concurent vor fi publicate pe site, pe pagina finalistilor, imediat dupa ce toti concurentii intrati in finala isi vor completa corect toate datele de pe pagina personala. Necompletarea acestor date duce la eliminarea respectivilor concurenti din tragerea la sorti finala.

UNDE SI CAND ARE LOC EXTRAGEREA?

Tragerea la sorti pentru marele castigator va avea loc luni, 21 decembrie, intr-o ceremonie care va avea loc la Showroom-ul Autoitalia Colentina din Bucuresti. Fiecare dintre cei 1916 concurenti va primi o invitatie la tragerea la sorti. Cu toate acestea, din cauza locurilor limitate, la eveniment vor participa live doar primii 150 de concurenti care confirma prezenta prin raspuns la e-mailul invitatie. Invitatia va fi trimisa pana joi, 17 decembrie 2009, pe adresa de e-mail cu care finalistii s-au inscris in concurs!

CLICK AICI pentru a vedea lista concurentilor care intra in tragerea la sorti pentru marele premiu al concursului, un exemplar Fiat Grande Punto.

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru