CONCURS: La 20.000 de prieteni pe Facebook, Automarket pune la bătaie un weekend cu noul BMW X5

de Automarket
Luni, 25.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia atingerii bornei de 20.000 de fani ai paginii de Facebook Automarket, vă invităm la un concurs de creaţie care are ca premiu un weekend cu noua generaţie BMW X5. Pentru că #suntem20000.

Esential 20.000 de prieteni a adunat pagina de Facebook Automarket.
Mare concurs mare astăzi pe pagina de Facebook Automarket. Pentru că am "împlinit" 20.000 de fani pe Facebook, scoatem la concurs un test de weekend cu cel mai nou model BMW apărut în România: noua generaţie X5 (testată de Automarket AICI). Testul va fi câştigat de cel mai inspirat fan Automarket, iar maşina va veni cu plinul făcut, pentru bătăi de cap zero.

Pe tot parcursul zilei de luni, 25 noiembrie, din oră în oră (între 10:30 şi 20:30) Automarket va publica pe Facebook câte o fotografie inedită cu şi despre maşini. Participanţii la concurs trebuie să găsească un titlu pentru respectiva fotografie. Cu cât mai inspirat/nebun/frumos/reuşit, cu atât mai bine. Fotografiile care participă în concurs vor putea fi urmărite pe Facebook după hashtag-ul #suntem20000.


La finalul zilei, Automarket va stabili un Top 5 al titlurilor postate în comentariile fiecărei fotografii, acestea urmând să primească 5, 4, 3, 2 respectiv 1 punct.

Plus bonus de 1 punct pentru comentariul-titlu care primeşte cele mai multe like-uri. La final, utilizatorul care va aduna cele mai multe puncte per total pe toate fotografiile zilei va câştiga testul de weekend cu noul BMW X5 în versiune xDrive30d (258 CP, 560 Nm).

Titlurile propuse vor putea fi postate în comentariile fiecărei fotografii până luni, 25 noiembrie, la ora 21:00. Titlurile postate ulterior nu vor mai fi luate în considerare. Cele mai inspirate cinci titluri ale fiecărei fotografii vor fi alese de echipa Automarket, iar câştigătorul va fi anunţat mâine, 26 noiembrie.

Vă aşteptăm din oră în oră pe pagina de Facebook Automarket pentru a participa la un altfel de concurs de creaţie cu un premiu pe măsură. 

Comentarii (8)

  • BMW x5 xDrive30d 258 CP -> Greutate kg 2.070
    Lexus GS250 209 CP -> Greutate Kg 1.640


    Deci cam slab exemplarul de x5 oferit de voi domnilor.
    3 12
  • mircea
    Da, bă Samine. Ne-ai prins. :)
    13 1
  • chiar putin ...mai aveti de lucru
    4 2
  • @Samin

    Si cum se face ca un tir cu 450 de cai putere cara 40 de tone destul de fasnet? Intreb... nu dau cu parul
    Ia si compara masele alea cu cuplul motoarelor.. ca ala e relevant la masa autovehiculului. Caii sunt asa... sa treci 200km/h...
    Si ia ca exemplu V10-le diesel de pe Phaeton care intre 60-160 la ora iti lasa in urma orice ferrari... atat de tare o lua din loc
    7 2
  • A picat la fix.
    Tocmai ce-am agatat o pitipoanca in club si ma gandeam de la cine sa imprumut un 'beemveu' pt un weekend la munte, ca sa impresionez matracuca.
    Multumesc Automarket, m-ati facut fericit.:))
    4 4
  • si pentru cei care nu vor facebook,care sunt mai multi de ce nu se fac concursuri?asta e discriminare
    4 2
  • mircea
    @dan
    Cu mare drag, dar în prima fază trebuie să şi câştigi premiul ăsta :)
    3 1
  • Nu dati si un X3 pt locul 2 si un X1 pt locul 3 ? :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru