X5

Marti, 29 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: BMW prezintă o versiune blindată pentru X5

BMW a dezvăluit oficial o versiune blindată pentru SUV-ul X5. Noua versiune se numește X5 Protection VR6 și primește panouri și geamuri blindate, iar aceasta va fi expusă public în cadrul Salonului Auto de la München din Germania.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Noul BMW X5 Li facelift pentru piața din China: ampatament alungit și până la 380 CP

BMW a prezentat oficial noul X5 Li facelift, un model exclusiv pentru piața din China. Față de un X5 obișnuit, versiunea Li este construită în țara asiatică și primește un ampatament alungit pentru mai mult spațiu la interior.
Luni, 20 Martie 2023 | Intern

Prețuri BMW X5 facelift în România: start de la 81.100 de euro

BMW a publicat oficial prețurile noului X5 facelift pentru piața din România. SUV-ul bavarez pleacă de la 81.100 de euro fără TVA.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Modele noi

Noile BMW X5 M Competition și X6 M Competition facelift: motorizare mild hybrid și ecran curbat

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile X5 M Competition și X6 M Competition. Marea noutatea primită de cele două modele este prezența unui sistem mild hybird la 48V pentru motorul V8.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Noul BMW X5 facelift: primele imagini cu farurile și stopurile SUV-ului

Constructorul din Munchen a publicat un teaser video cu viitorul X5 facelift. Clipul "trădează" farurile și stopurile SUV-ului german, dar și grila care va fi iluminată.
Joi, 13 Mai 2021 | Tehnologie

BMW vrea să lanseze anul viitor un X5 propulsat cu hidrogen

BMW are planuri privind o producție limitată a modelului X5 care să folosească tehnologia fuel-cell. Viitorul vehicul ar urma să fie lansat în 2022.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Reportaj

Să PHEV sau să nu PHEV? Am scos un consum extraurban de 0.9 litri/100 km cu BMW X5 Plug-in Hybrid

Hibrizii plug-in par varianta perfectă pentru că lipesc "două lumi": cea electrică și cea a benzinei. Vă spunem care sunt avantajele și dezavantajele, dar și cât consumă pe bune o astfel de mașină la drum lung în funcție de scenarii diferite. Studiu de caz: BMW X5 PHEV, hibridul plug-in cu cea mai mare autonomie electrică de pe piață.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Versiuni First Edition pentru BMW X5 M Competition și X6 M Competition: 250 de unități pentru fiecare model și accesorii speciale de interior și exterior

BMW introduce versiuni First Edition pentru SUV-urile de performanță X5 M Competition și X6 M Competition. Nemții propun accesorii speciale pentru exterior și interior, iar producția va fi limitată la 250 de unități pentru fiecare model.
Joi, 18 Iunie 2020 | Intern

Noile BMW X5 M și X6 M au ajuns în România: SUV-urile de performanță au prețuri începând de la peste 125.000 de euro

BMW a început livrările SUV-urilor X5 M și X6 M pe piața din România. BMW X5 M poate fi comandat începând de la 125.070 de euro, în timp ce X6 M pornește de la 127.925 de euro. Ambele SUV-uri sunt echipate cu motorul V8 de 4.4 litri disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru BMW X5 M, X6, X6 M și X7: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

BMW a pregătit pachete M Performance pentru SUV-urile X5 M, X6, X6 M și X7. Nemții propun elemente de caroserie din plastic ranforsat cu fibră de carbon, câteva accesorii sport de interior și un sistem de frânare mai performant.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Preferințele clienților BMW din România în 2018: 76% au ales motorizări diesel, iar SUV-ul X1 este cel mai bine vândut model al mărcii

Aproape 76% dintre clienții care au cumpărat un BMW în România în 2018 au ales o motorizare diesel, în timp ce peste 57% dintre aceștia au optat pentru un SUV. În premieră, X1 a devenit cel mai bine vândut model BMW în România.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | General

Virajele circuitului de Formula 1 de la Monza, "desenate" în nisipul deșertului Sahara: BMW X5 a fost modelul care a înfruntat traseul din Maroc

Circuitul de Formula 1 de la Monza a fost redesenat în nisipul din Merzouga, Maroc. O echipă formată din peste 50 de oameni a lucrat timp de 2 săptămâni pentru realizarea acestui proiect, iar în prim-plan s-a aflat noul BMW X5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Octombrie 2018 | Tuning

Accesorii M Performance pentru noul X5: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite în motorsport

BMW a pregătit o gama de accesorii M Performance pentru noua generație X5. Nemții oferă elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite de BMW în motorsport. Totodată, fanii ieșirilor în off-road vor putea comanda jante de 20 de inch încălțate cu anvelope all-terrain.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Citroen are un nou șef de design: francezii l-au angajat pe omul care a desenat modelele BMW X5 și X6

Citroen aduce un suflu proaspăt în fruntea departamentului de design exterior. Francezii l-au angajat pe Pierre Leclercq, actualul șef de design de la Kia, care a fost responsabil în trecut și de desenul modelelor BMW X5 și X6.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație BMW X5 va primi o versiune plug-in hybrid în 2019: aproape 400 de cai putere și autonomie electrică de 80 de kilometri

Noua generație BMW X5 va fi disponibilă de anul viitor și într-o versiune plug-in hybrid cu sistem de propulsie care generează în total 394 de cai putere și un cuplu de 600 Nm, în timp ce autonomia electrică va fi de 80 de kilometri.
Marti, 05 Iunie 2018 | Modele noi

Noul BMW X5: două fotografii "scăpate" pe internet ne dezvăluie designul exterior al noului model

BMW X5, SUV-ul prin excelență al bavarezilor, primește în 2018 o binemeritată nouă generație. Primele fotografii ale acestuia au scăpat deja în presa din Rusia.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: noua generație BMW X5 va fi lansată în acest an

Șeful BMW a anunțat oficial că noua generație BMW X5 va fi lansată până la sfârșitul acestui an, fără să ofere mai multe detalii în acest sens.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

BMW X5 ar putea primi o nouă generație în 2018: SUV va utiliza platforma lui Seria 7 și va avea motoare noi

BMW X5 ar putea primi o nouă generație în vara anului viitor, despre care se vehiculează că va utiliza platforma CLAR pe care este dezvoltat și Seria 7, pe lângă apariția unor motoare noi.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Feature

Fashion Cars: Hainele cele noi ale Împăratului

Am căutat ţinutele de toamnă perfecte pentru noua generaţie BMW X5. Vă prezentăm câteva idei pe care fiecare dintre dumneavoastră le poate pune în aplicare pentru a se ridica la nivelul celei de-a treia generaţii a unuia dintre cele mai apreciate SUV-uri premium din lume.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru