Noul BMW X5 facelift: primele imagini cu farurile și stopurile SUV-ului

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Munchen a publicat un teaser video cu viitorul X5 facelift. Clipul "trădează" farurile și stopurile SUV-ului german, dar și grila care va fi iluminată.

BMW X5 se pregătește să primească un facelift. Prototipurile au fost surprinse de mai multe ori în teste și, până la debutul oficial, avem acum ocazia să urmărim primul teaser video cu varianta îmbunătățită a SUV-ului din Munchen.

Clipul, publicat de constructorul german pe Twitter, dă de înțeles că viitorul BMW X5 facelift va primi, printre altele, faruri/stopuri revizuite, o grilă frontală iluminată și un spoiler față nou.

Pentru interior, nemții au pregătit noul ansamblu Curved Display, care integrează atât ecranul de 12.3 inch al instrumentarului digital de bord cât și display-ul de 14.9 inch al sistemului multimedia. Cel mai probabil, bordul va fi, la rândul său, revizuit.

Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, versiunea M50i va fi înlocuită cu M60i. Motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, va fi păstrat, însă va fi recalibrat, iar alături de el va lucra și un sistem mild-hybrid la 48V, pentru un plus de eficiență.

Așa cum spuneam, BMW X5 facelift va debuta în curând, dar o dată exactă nu a fost comunicată până în acest moment.

via BMW

Comentarii (3)

  • Ei, nu doar farurile... Mi-era că au renunțat la rât, dar e bine mersi la locul lui, spre satisfacția unei anumite categorii de clienți, o parte doar, știu ei bine care. Mașini bune altfel, nu e vina lor.
    3 0
  • [*_*] la pătrat
    Bre @ [*_*], hai, eşti pe fază??? Că doar zâşeai că ai X5 personal (apropo, wtf…tocmai ce le place orgastic “cocalarilor”, adică ălora insensibili pe viaţă care-şi confecţionează trofee din plămânii ca de horn ai copilaşilor asfixiaţi de aisii-ul cremenal?! – păi atunci de ce ne tot dai cu tesla-n deşte?!?).
    0 2
  • prietene drag, iata-ma.
    X5-ul nu e personal, face parte din frumoasa flota a institutiei. nu e cazul sa fii invidios, ca de la anul nu le vom mai avea. daca in locul lor vor fi GLE-uri sau altceva, vei remarca si singur.

    X5 ca masina personala nu mi-as lua decat daca mi-ar scadea veniturile cu peste 90%, altfel raman la ce am acum. tu fa-ti acolo datoria de bun cetatean.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru