Noul BMW X5 Li facelift pentru piața din China: ampatament alungit și până la 380 CP

de Tiberiu Safta
Luni, 28.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat oficial noul X5 Li facelift, un model exclusiv pentru piața din China. Față de un X5 obișnuit, versiunea Li este construită în țara asiatică și primește un ampatament alungit pentru mai mult spațiu la interior.

Constructorul bavarez a dezvăluit imagini oficiale cu noul X5 Li facelift, o versiune dedicată exclusiv pieței auto din China. Noul model va fi produs local la uzina de la Dadong, deținută de filiala BMW Brilliance. Față de un X5 obișnuit pentru restul lumii, versiunea pentru China primește un ampatament mai lung cu 130 de milimetri. De aici rezultă mai mult spațiu la interior pentru pasagerii din spate.

Noul BMW X5 Li facelift va fi disponibil în două versiuni. Prima, numită xDrive30 Li primește un motor pe benzină de 2.0 litri cu 4 cilindri și care dezvoltă 258 de cai putere. Asta înseamnă o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 7.2 secunde.

Versiunea mai puternică xDrive40 Li aduce sub capotă un motor pe benzină de 3.0 litri cu 6 cilindri. Acest motor livrează 380 de cai putere, iar repriza de la 0 la 100 de km/h este gata în 5.5 secunde. Cu această motorizare, X5 Li poate rula electric la viteze foarte mici.

Noul X5 Li facelift aduce aceleași actualizări vizuale cu versiunea globală a lui X5.

Ca dotări, noul model pentru China primește sistemul multimedia iDrive 8.5, precum și un element decorativ special montat pe volan și o tavă de încărcare wireless pentru smartphone. BMW nu a dezvăluit prețurile locale ale noului model.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru