Accesorii M Performance pentru noul X5: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite în motorsport

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a pregătit o gama de accesorii M Performance pentru noua generație X5. Nemții oferă elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite de BMW în motorsport. Totodată, fanii ieșirilor în off-road vor putea comanda jante de 20 de inch încălțate cu anvelope all-terrain.

BMW a pregătit pentru noua generație X5 o serie de accesorii din gama M Performance. Noul SUV dezvoltat de producătorul german poate fi comandat atât cu elemente de exterior, cât și cu accesorii de interior inspirate din cele utilizate de BMW în motorsport.

La nivel exterior, gama M Performance dedicată noului BMW X5 include elemente fabricate din fibră de carbon sau dintr-un material plastic de culoare neagră. Gama de exterior include accesorii speciale pentru spoilere, un difuzor de aer îmbunătățit, carcase din fibră de carbon pentru oglinzi și praguri laterale modificate și inscripționate M Performance. De asemenea, BMW propune un set de jante M Performance cu diametrul de 22 inch.

Noul X5 este primul SUV BMW care poate fi echipat cu pachetul Off-Road. Cei care aleg acest kit vor găsi în gama M Performance și jante speciale. Acestea au diametrul de 20 de inch și sunt încălțate cu anvelope all-terrain.

Așa cum era de așteptat, BMW a dezvoltat și un sistem de frânare ceva mai performant (discuri mai mari și etriere noi vopiste în roșu).

Interiorul lui BMW X5 poate fi "garnisit" cu un volan M Performance (versiunea de top oferă elemente acoperite cu fibră de carbon) și cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză din fibră de carbon.

De asemenea, nemții oferă covorașe speciale inscripționate M Performance și alte accesorii de interior din fibră de carbon. Clienții care au în plan și vizite pe circuit vor putea alege pachetul Drive Analyser. O serie de indicatori sunt monitorizați, iar la final, sistemul oferă un raport. Rezultatul poate fi afișat și pe telefoanele inteligente prin intermediul aplicației cu același nume.

În România, cea mai accesibilă versiune poartă indicativul X5 30d. Prețul de pornire este de 68.842 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru