Versiuni First Edition pentru BMW X5 M Competition și X6 M Competition: 250 de unități pentru fiecare model și accesorii speciale de interior și exterior

de Cornel Șocariciu
Marti, 20.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW introduce versiuni First Edition pentru SUV-urile de performanță X5 M Competition și X6 M Competition. Nemții propun accesorii speciale pentru exterior și interior, iar producția va fi limitată la 250 de unități pentru fiecare model.

Actualele generații BMW X5 M și X6 M au fost prezentate la finalul anului trecut, iar începând cu luna iunie au fost introduse și pe piața din România. Cele două SUV-uri de performanță sunt disponibile și în versiune Competition cu 625 de cai putere.

Acum, producătorul german a prezentat versiuni First Edition pentru BMW X5 M Competition și X6 M Competition. Nemții vor produce câte 250 de exemplare First Edition pentru fiecare model, iar comenzile au fost deja deschise.

Indiferent de modelul ales, nemții propun o caroserie vopsită în Frozen Dark Silver sau Frozen Marina Bay Blue, ambele nuanțe fiind preluate din oferta BMW Individual. Tot la nivel exterior, BMW propune jante Star-Spoke finisate în culoarea Jet Black cu diametrul de 21 de inch pentru puntea față, respectiv 22 de inch pentru puntea spate.

Carcasele oglinzilor laterale, difuzorul spate și capacul pentru compartimentul motor sunt realizate din fibră de carbon și fac parte din echipamentele de bază propuse pentru versiunea First Edition.

Pentru interior, BMW introduce o tapițerie Merino din gama Individual în nuanțele Silverstone/Midnight Blue cu inserții din Alcantara și cusături în culoarea Sakhir Orange.

Plafonul este și el acoperit cu Alcantara Midnight Blue, iar cusăturile Sakhir Orange au fost alese și pentru panoul de instrumente și fețele portierelor.

Tot pentru interior, BMW a pregătit ornamente din plastic ranforsat cu fibră de carbon, designul acestora fiind specific fiecărei piețe. De asemenea, pe suprafața panoului aflat în dreptul pasagerului din dreapta, BMW a inscripționat denumirea ediției speciale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru