CONCURS: Câştigă un weekend la munte cu Chevrolet Captiva

De Automarket
Publicat Joi, 13.05.2010
Ai un blog? Daca răspunsul e da, ai şansa de a câştiga un Chevrolet Captiva pentru un weekend în luna iunie. Bonus: ţi-am plătit şi cazarea la munte.

Automarket îţi oferă ocazia de a testa pentru un weekend SUV-ul din gama pe care Chevrolet o prezintă pe piaţă europeană. Captiva poate fi a ta pentru un weekend la munte daca ai un blog şi dacă ai destui prieteni care să te susţină în acest concurs.

Ce trebuie să faci: scrii o însemnare pe blogul tău în care îi nominalizezi pe alţi trei bloggeri prieteni ai tăi care merită cu adevărat un weekend cu Captiva. Cum câştigi? Nominalizându-i pe acei trei prieteni care sunt dispuşi să te nominalizeze şi ei pe tine pentru a-ţi întoarce favorul.

Detaliile despre concurs se află pe blogul lui Mircea, acesta fiind locul în care se desfăsoară efectiv competiţia. Aceasta a început în 12 mai şi se va încheia în 1 iunie, urmând ca weekendul în care câştigătorul primeşte maşina să fie 5-6 iunie.

CLICK AICI pentru detalii.

Bafta!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru