Castiga un Fiat Grande Punto pe Automarket!

De Automarket
Publicat Luni, 19.10.2009
Astazi incepe pe Automarket concursul Cursa pentru Grande Punto. Fa turul virtual al Europei si ai sansa de a castiga o masina la final! E distractia toamnei in 57 de zile si 21.000 de kilometri!

Automarket lanseaza astazi provocarea acestei toamne pe internetul romanesc. Punem la bataie o masina intr-un concurs care promite sa te tina in fata calculatorului: CURSA PENTRU GRANDE PUNTO

In urmatoarele 57 de zile, va propunem un tur virtual al Europei. In fiecare zi veti avea de parcurs un segment din acest tur, prima zi fiind dedicata traseului Bucuresti-Sibiu. Traseul este realizat virtual, dar distanta de parcurs (masurata in kilometri) este aceeasi din lumea reala. Altfel spus, in fiecare zi veti avea de parcurs segmente de traseu care variaza intre 107 si 750 de kilometri, in functie de etapa si de distanta dintre orasele zilei.

CUM SE PARCURG KILOMETRI IN CONCURS?

In fiecare zi trebuie sa intrati pe pagina proprie din concurs si sa porniti cursa in ziua respectiva. Veti primi imediat un link personalizat pe care il veti trimite mai departe prietenilor vostri. Prin fiecare vizita facuta prin respectivul link veti inainta pe traseu intre 5 si 10 kilometri, valoare atribuita aleator.

Scopul fiecarui concurent este de a parcurge traseul zilei in cel mai scurt timp posibil. Cronometrul va porni in momentul apasarii butonului START de catre fiecare concurent, ceasul urmand sa fie oprit in momentul in care ultima vizita pe pagina personala acopera distanta in kilometri a zilei.

CUM SE CASTIGA?

Traseul total are 21.000 de kilometri si este impartit in opt etape a cate o saptamana.

Zilnic, primii 8 concurenti ajunsi la destinatie vor primi 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, respectiv un punct. In plus, fiecare concurent care a reusit sa termine toate zilele dintr-o saptamana va primi 10 puncte bonus la sfarsitul etapei. Castigatorul etapei de o saptamana va fi considerat concurentul care a realizat cele mai multe puncte de luni pana duminica. Acesta va intra in tragerea la sorti finala in urma careia vor acorda o masina.

DE CE SA MA INSCRIU?

Concursul este astfel conceput incat inscrierea ta in orice moment al concursului iti poate aduca la final masina. Asta pentru ca marele castigator va fi extras dinitre cei care vor castiga etapele, clasamentul general urmand sa nu conteze in economia cursei.

CUM MA INSCRIU?

Daca esti utilizator inregistrat Automarket, esti deja inscris in concurs. Daca esti nou pe site, fa-ti cont (dureaza fix doua minute) si te pozitionam imediat la start.

CAND INCEPE?

Azi, 19 octombrie. Primul segment de parcurs este Bucuresti-Sibiu (275 de kilometri). Dupa ce veti ajunge la Sibiu, maine veti avea de parcurs distanta Sibiu-Cluj Napoca (238 kilometri). Saptamana se va incheia la Varsovia, urmand ca duminica sa avem primul castigator al unei etape. Concursul reincepe lunea viitoare, prin segmentul Varsovia-Minsk.

CUM URMARESC TRASEUL?

Pagina speciala a fiecarui concurent contine pozitionarea sa in timp real pe harta intre localitatile zilei si distanta pe care a parcurs-o in comparatie cu ceilalti concurenti.

In plus, iti oferim si posibilitatea de a vedea live cati kilometri mai ai de parcurs din ziua curenta si de cat timp ai pornit in cursa.

CUM EVITATI FRAUDELE?

Programatorii nostri au pus la punct un sistem complex de verificare a tuturor utilizatorilor inscrisi in concurs. Vom analiza dupa fiecare zi in parte concurentii si ii vom exclude fara drept de apel pe cei care au incercat fraudarea. Sunt 53 de variabile de care nu vor scapa cei care incearca sa pacaleasca sistemul. In tragerea la sorti vor intra cei mai rapizi concurenti care au jucat corect!

CINE DA MASINA?

Automarket.ro. Cu ajutorul sponsorilor concursului, Mobile.ro si AutoItalia, importatorul oficial al marcii Fiat in Romania.

INTRA ACUM IN CURSA PENTRU GRANDE PUNTO!

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru