SUPER CONCURS AUTOMARKET: Jocul Reflexelor îți poate aduce un test cu noul Renault Megane RS pe un circuit adevărat

de Automarket.ro
Luni, 30.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cinci dintre cei mai rapizi cititori Automarket vor avea ocazia de a testa noua generație Renault Megane RS pe circuitul Motorpark de la Adâncata. Tot ce trebuie să facă e să ne demonstreze că sunt rapizi în Jocul Reflexelor.

Automarket dă astăzi startul unui concurs interesant în urma căruia 5 dintre cititorii site-ului nostru vor avea ocazia de a testa pe un circuit adevărat noua generație Renault Megane RS.

Noul Megane RS a fost prezentat oficial în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul francez este reprezentantul mărcii Renault în foarte disputatul segment al hot hatch-urilor compacte și, odată cu noua generație, dispune de un motor turbo de 1.8 litri care dezvoltă 280 de cai putere transmiși către puntea față. Noutatea absolută este implementarea unui sistem de direcție integrală 4Control (toate cele patru roți virează când cel de la volan învârte volanul), element care promite o ținută de drum sprotivă accentuată. Sportiva franceză poate fi comandată atât cu transmisie manuală, cât și într-o versiune cu transmisie automată cu dublu ambreiaj.

Există, de asemenea, două setări de șasiu puse la dispoziția clienților: Sport și Cup. Ultima oferăsuspensii mai rigide și setări ale sistemului de propulsie și ale direcției concentrate pe performanțele de pe circuit.

Mai multe detalii despre noul Megane RS puteți citi pe site-ul oficial al mărcii Renault.

Cum intri în concurs

Concursul Automarket vă dă ocazia să jucați rolul unui pilot de Formula 1 și vă testează reflexele într-un joc contratimp inspirat din antrenamentele pe care le fac membrii echipei Renault Sport Formula 1 Team.

Jocul Reflexelor se desfășoară pe parcursul a 60 de secunde în care cei mai rapizi dintre cititorii Automarket vor fi invitați în 8 mai pe circuitul Motorpark de la Adâncata pentru o sesiune de teste în care vor avea ocazia să piloteze noul Megane RS sub îndrumarea tehnică a instructorilor mărcii franceze.

Jocul și regulamentul concursului sunt disponibile AICI până în 6 mai. Câștigătorii vor fi anunțați în cursul zilei de luni, 7 mai, iar sesiunea de teste va avea loc în după-amiază zilei de 8 mai.

Comentarii (21)

  • Cel cu 118 puncte cum a reusit performanta asta ? este posibil sa faci 118 puncte ?
    6 4
  • Cel cu 118 puncte merita descalfiicat .. e imposibil
    5 7
  • Dude, check again. Acu' e unu' cu 161 de puncte.
    Abia asta WTF!!!
    4 1
  • Daca de cel cu 118 puncte m-am indoit , ce sa mai zic de cel cu 168 ...
    4 4
  • mircea
    Prieteni,

    Conform regulamentului, orice tentativă de fraudă se va sancționa cu eliminarea respectivului concurent din concurs. Analizăm fiecare înscriere și, dacă se impune, vom lua măsurile necesare.
    3 2
  • eu m-am chinuit foarte mult sa scot 108 si dupa am avut surpriza ca scorul meu nu apare acolo, ca si cum nu ar fi existat.
    1 0
  • e cam din scurt anuntat castigatorul, era bine sa fie o saptamana distanta macar.
    1 0
  • apropo, la mine nu apare nimic, decat un patrat gol. trebuie sa avem instalat java sau altceva pe laptop(win 8.1)?
    0 0
  • De ce nu mai putem vedea clasamentul ?
    2 0
  • Cu un mouse bun se pot face peste 100. Am observat însă că la câteva mișcări, jocul a avut lag, adică s-a aprins în altă parte după un timp sesizabil.
    Cu un mouse de birou, fără pad, pe laptop, am reușit 78 și am 50 de ani.
    Iar acum 10 ani când jucam CS, aveam un timp de reacție de 118 milisecunde la un test oarecum similar. Iar cel mai bun jucător cu care am jucat CS avea 80 milisecunde. Iar asta înseamnă că eram cu 50% mai lent :).
    Deci păstrând proporția, dacă eu am reușit acum 78 se poate depăși lejer 100.
    2 0
  • @automarket,

    Nu exista posibilitatea, totusi, sa anuntati pe vineri/weekend (4-6 Mai) castigatorul ca sa aiba timp sa se pregateasca pentru Marti (8 Mai)? Nu toti vin din Bucuresti si este prea din scurt sa afli cu o zi inainte.

    Cine stie, poate castigatorul vine din Arad... sau mai stiu eu de unde
    0 0
  • @automarket,

    De asemenea, ati putea afisa topul si fara sa faci din nou jocul cu inregistrare? Nu vad alt mod de a vedea clasamentul in afara de a face din nou jocul si a trimite scor...
    0 0
  • @ignis
    Nu mouse-ul e cheia. Incearca pe telefon, sau mai bine chiar pe tableta. Asa in loc de pointerul de la mouse pe care trebuie sa il plimbi iti poti folosi mai multe degete. Cu ceva mai mult exercitiu poti scoate scoruri chiar interesante.
    Succes!
    2 0
  • Sunt si eu curios:unele becuri se aprind de multe ori mai incet fata de ritmul normal.E intentionat acest lucru sau se blocheaza jocul?
    1 0
  • Mihail
    Daca cel cu 190 primeste premiul este o mare bataie de joc din partea Automarket. Este absolut evident ca un scor de 190 nu se poate obtine manual. Ori a facut o automatizare ori a hackuit pagina.

    Chiar sunt curios cum o sa faceti.
    2 0
  • ca la noi
    Dragi colegi cititori automarket! Am vazut cu totii ca nesimtirea nu are limite. Am reusit, de curiozitate mai mult, sa fac peste 100 de puncte manual. Ei bine....nesimtirea nu are limite pentru Romanica noastra dupa cum spuneam si se gasesc unii mai inteligenti decat altii. Hai sa fim toti inteligenti!

    Facem asa: Intram in concurs de pe un calculator/laptop, dam start, nu bifam niciun logo (practic apasam start si atat, apare concursul dar nu se contorizeaza secundele decat dupa primul click pe logo). Apasam tasta F12 si in taburile de sus dam click pe consola (console). Copiem acest script $('#game ul li.active').click() si il lipim in consola....Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Enter dupa care tasta sus (Up) sau sageata sus sau cum ii mai spuneti. Iar Enter, iar Up iar Enter iar Up.....bafta la tastat! Concursul pare compromis, e imposibil sa iti dai seama cate puncte se pot face real manual. (cu tehnica asta am ajuns in top 5 - nu conteaza rank-ul exact - si nu consider ca merit sa castig pe asemenea manevra)
    1 3
  • sper sa pastrati jocul pe site si dupa terminarea campaniei
    0 0
  • mircea
    @all
    După cum am mai spus pe parcursul concursului, orice utilizator care a folosit metode paralele pentru a ajunge la scoruri mari va fi eliminat din concurs. Câștigătorii vor fi desemnați dintre utilizatorii care au jucat conform regulamentului.

    Mulțumim încă o dată pentru interes și sesizări.
    0 0
  • Razvan
    Sunt si eu curios. Daca am avut un scor fix dintre cel al ultimului si al primului castigator pe care m-am chinuit 2 zile sa il fac, cum s-a decis ca am trisat si nu meritam sa primesc un premiu?

    Va rog sa raspundeti.
    2 0
  • Florin
    Cata vreme ati tinut scorurile alea de sute si sute de puncte, eu am si renunat sa mai joc (cred ca m-as fi apropiat de locul 5 cata vreme am avut un maxim de 103 puncte, fara so joc foarte mult). concursul si desfasurarea lui total aberante, lasi zile intregi scoruri de 200 - 300 puncte si la final le scoti... aberant si chiar prosteasca abordarea automarket
    3 0
  • mircea
    @Razvan
    Salut. Utilizatorii care au încălcat regulamentul în cadrul jocului au fost excluși automat de sistem. Din păcate, te numeri printre aceștia.

    Încearcă la următoarele concursuri, eventual cu mai mult fair play.

    Mulțumim.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru