Noua generație Renault Megane RS, dezvăluită într-o serie de fotografii patent: hot hatch-ul francezilor primește câteva artificii interesante

de Cornel Șocariciu
Luni, 17.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini patent cu viitoarea generație Renault Megane RS au apărut pe internet. Hot hatch-ul francez va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noua generație Renault Megane RS va fi expusă în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile pe 12 septembrie. Cei care nu mai au răbdare, își pot delecta simțurile cu o serie de imagini patent publicate de World Intellectual Property Organization.

Fotografiile ne arată un Megane RS cu o zonă frontală mai agresivă care integrează prize de aer noi, aripi ceva mai late și o evacuare poziționată central. De asemenea, spoilerul spate a suferit și el o serie de transformări.

În ceea ce privește detaliile tehnice, francezii au confirmat că Megane RS va integra sistemul de direcție integrală 4Control, iar șasiul va putea fi comandat în versiunea Sport sau Cup.

Vocile apropiate companiei spun că noua generație Renault Megane RS va putea fi comandată și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cât despre motorizare, există surse care spun că hot hatch-ul va miza pe propulsorul de 1.8 litri de pe noul Alpine A110, în timp ce alte voci susțin că Megane RS va integra o unitate de 2.0 litri.

Indiferent de capacitatea cilindrică, motorizarea va oferi circa 300 de cai putere.

Via | Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru