Megane RS

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Final de carieră pentru Renault Megane RS. Ediția specială Megane RS Ultime, limitată la 1.976 unități

Pentru a marca finalul de carieră a modelului Megane RS, Renault prezintă acum ediția limitată Megane RS Ultime. Cu o producție limitată la 1.976 de unități, aceasta va debuta oficial în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Industrie

Renault Megane RS la final de carieră. O ediție limitată ar putea debuta la Salonul Auto de la Tokyo

Potrivit celor mai recente informații, Renault ar urma să prezinte o ediție limitată de adio pentru Megane RS în cadrul Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de performanță va fi pensionat în 2023.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Hot hatch-ul Renault Megane RS ar putea fi scos din producție în 2023

Potrivit unei surse neoficiale, Renault Megane RS, modelul de performanță al compactei franceze, va fi scos din producție în 2023. Informația a fost oferită de către managerul general al diviziei Renault Australia.
Luni, 05 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Renault Megane RS se prezintă

Renault Megane RS este cel mai important Hot Hatch produs de constructorul francez din 2004 și până astăzi. Va veni alături de noi în #RomanianRoads by Michelin în cea mai recentă și performantă formă: Megane RS Trophy.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Renault Megane RS Trophy-R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul cu 300 CP a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul francez este echipat cu un motor de 1.8 litri turbo de 300 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Marti, 08 Mai 2018 | Intern

Renault Megane RS este disponibil și în România: prețurile pornesc de la 30.000 de euro

Noua generație Renault Megane RS poate fi comandată și pe piața din România. Hot Hatch-ul francez are un motor turbo de 1.8 litri de 280 de cai putere, iar prețul de pornire este de 30.000 de euro cu TVA.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

SUPER CONCURS AUTOMARKET: Jocul Reflexelor îți poate aduce un test cu noul Renault Megane RS pe un circuit adevărat

Cinci dintre cei mai rapizi cititori Automarket vor avea ocazia de a testa noua generație Renault Megane RS pe circuitul Motorpark de la Adâncata. Tot ce trebuie să facă e să ne demonstreze că sunt rapizi în Jocul Reflexelor.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Renault: "După Megane RS ne gândim la un SUV RS, dar trebuie să fie o mașină sportivă adevărată"

Automarket a discutat la Frankfurt cu Patrice Ratti, directorul diviziei Renault Sport care s-a ocupat de dezvoltarea noului Megane RS. Am aflat detalii tehnice legate de noul Hot Hatch, dar și despre planurile de viitor ale sub-brandului francez.
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Renault Megane RS, dezvăluită într-o serie de fotografii patent: hot hatch-ul francezilor primește câteva artificii interesante

O serie de imagini patent cu viitoarea generație Renault Megane RS au apărut pe internet. Hot hatch-ul francez va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 23 Iunie 2017 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS: sportiva va avea direcție integrală și două setări pentru șasiu

Noul Renault Megane RS va beneficia de direcție integrală și posibilitatea de a alege între două setări pentru șasiu.
Luni, 08 Mai 2017 | Modele noi

Prima imagine cu noul Renault Megane RS: sportiva va avea peste 300 de cai putere

Spatele noului Renault Megane RS a fost dezvăluit pe internet înainte de lansarea oficială. Modelul sportiv va avea peste 300 de cai putere, tracțiune față și direcție pe toate cele 4 roți.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

Calendarul Renault pe 2017: Captur facelift în primăvară, Megane RS în toamnă

Cele două mari lansări Renault de anul viitor sunt facelift-ul operat pe Captur și versiunea sportivă a lui Megane. Între acestea se infiltrează și lansarea de piață a SUV-ului Koleos, care va fi disponibil în noua sa generație în primăvara lui 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Megane RS rămâne în producție în aceeași configurație până la finalul lui 2016

Renault va fabrica în continuare varianta de performanță a lui Megane RS până la finalul anului viitor. Succesorul lui Megane RS va renunța la caroseria cu trei uși.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Renault Megane este primul model din istoria Renault care va fi și hibrid, și RS

Oficialii Renault au confirmat ieri la Salonul Auto de la Frankfurt că noua generație Renault Megane va avea atât o versiune hibridă diesel-electric, cât și o versiune de performanță RS.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

Renault Megane RS şi-a recuperat coroana la Nurburgring: compacta este din nou lider al clasamentului modelelor cu tracţiune faţă

Renault a reuşit să-şi recupereze primul loc în clasamentul modelelor cu tracţiune faţă la Nurburgring cu o ediţie specială a lui Megane RS, care poartă sufixul 275 Trophy-R.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Renault ne promite un model capabil să parcurgă un tur de Nurburgring în mai puţin de 8 minute

Divizia de performanţă a mărcii Renault se pregăteşte să lanseze un nou model, care promite să recâştige prima poziţie în clasamentul maşinilor de serie cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Intern

Preţuri Renault Megane facelift în România: plecare de la 14.100 de euro pentru 1.6 benzină de 110 CP

Al doilea facelift operat celei de-a treia generaţii Renault Megane este disponibil în România începând cu acestă lună. Modelul primeşte atât schimbări estetice, cât şi noi motorizări şi echipamente şi versiuni de echipare. Preţurile scad cu până la 400 de euro faţă de vechea gamă.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Tehnologie

Renault R-Link, disponibil şi pentru Megane şi Latitude

Renault a anunţat că va oferi sistemul multimedia R-Link şi în gamele Megane şi Latitude. Pentru versiunea RS a lui Megane şi toate versiunile lui Latitude, sistemul va fi standard.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Renault Sport va lansa până la trei modele noi în următorii cinci ani

Reprezentanţii diviziei Renault Sport spun că pregătesc o gamă care să includă patru sau chiar cinci modele.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Concept, tehnologie, electric, motor, Focus, Megane, record, performanta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru