CONCURS: Ultima zi în care poţi câştiga un iPhone 4!

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.10.2011
Astăzi este ultima zi a concursului organizat de Automarket şi Mobil 1. Încă mai ai o şansă să participi. Ascultă motorul din ziua zece şi alege modelul căruia îi aparţine şi ţine-ţi degetele încrucişate pentru tragerea la sorţi.

Automarket şi Mobil 1 sunt pe cale să aleagă câştigătorul concursului derulat în ultimele două săptămâni. Încă mai ai o şansă, deoarece astăzi (14 octombrie) este ultima zi de concurs concurs în care poţi recunoaşte modelul de care aparţine motorizarea înregistrată.

Concursul Ascultă-ţi motorul cu Mobil 1 s-a derulat pe parcursul a două săptămâni, în zilele lucrătoare. Participanţii au fost provocaţi să recunoască 10 motoare după sunet, fiecare zi urmând să le aducă o şansă în plus la câştigarea marelui premiu al concursului: un iPhone 4. În plus, fiecare dintre cei care răspund la întrebarea zilei au fost înscrişi în tragerea la sorţi pentru premiul zilnic, un măsurător Mobil 1 al presiunii din pneuri. CLICK AICI pentru a vedea câştigătorii manometrelor de presiune în anvelope.

ÎNTREBAREA NUMĂRUL 10: Am tratat cu Mobil 1 motorul unei maşini. Ascultă sunetul şi recunoaşte modelul.

1. Mitsubishi Lancer EVO X
2. Volkswagen Golf GTI
3.

Lancia Delta

CLICK AICI pentru a asculta sunetul de motor şi pentru a alege varianta corectă!

.

Comentarii (3)

  • Concurs
    Foarte interesant concursul. Am ghicit toate motoarele şi aştept tragerea la sorţi pentru iPhone că la manometre nu am avut noroc. Acum rămâne de văzut cine va fi norocosul...
    0 2
  • super tare concursul....dar bataie pe premii.....asteptam ;) bafta
    0 0
  • o idee buna, insa o diversitate mai mare de modele ar fi fost mai... interesanta. Chiar nu ma asteptam sa trebuiasca sa aleg mereu dintro combinatie de 5 modele, luate cate 3.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru