Primele imagini cu Polestar Phone, smartphone-ul companiei suedeze

de Silvian Irimia
Luni, 22.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dispozitivul mobil va fi dezvăluit pe 23 aprilie în China și va fi accesoriul perfect pentru oricine obține un Polestar.

După cum era de așteptat, având în vedere limbajul de design al Polestar în industria auto, telefonul Polestar va folosi o abordare minimalistă. Desigur că brand-ul suedez încearcă o abordare premium, astfel că telefonul vine cu margini de 2 mm și un aspect foarte modern.

Dezvoltarea a fost făcută în colaborare cu producătorul chinez de telefoane Meizu. Geely deține Meizu, iar Polestar operează sub umbrela aceleiași companii, așa că parteneriatul a fost o alegere evidentă.

Se pare că dispozitivul ar folosi un cip Snapdragon 8 Gen 3, 16GB de RAM și 1TB de spațiu de stocare. În același timp, telefonul este echipat cu o serie de camere, inclusiv lentile de 50MP, 13MP și 10MP pe spate. Camera selfie folosește o lentilă de 32MP.

O alegere ciudată este prezența unui singur difuzor în partea de jos a telefonului, iar dacă Polestar nu a integrat un difuzor secundar în receptorul din partea de sus a ecranului, telefonul ar putea fi unul mono.

Acest telefon Polestar Phone este un dispozitiv Android (va fi lansat cu Android 14 din fabrică, deși va rula un ROM personalizat numit Polestar OS).

Prin urmare ar trebui să fie și capabil să ruleze Android Auto.

Producătorul auto lansează dispozitivul special pentru a se alătura ofertei sale de produse ca un accesoriu al vehiculului. Nu este clar ce capabilități va oferi, dar o integrare mai profundă a vehiculului (mai profundă decât Android Auto, cel puțin) este probabilă.

O aplicație de companie disponibilă pe dispozitivul mobil pentru a oferi acces la distanță la funcțiile vehiculului este, de asemenea, probabilă. Lansarea oficială a telefonului va avea loc în această săptămână în China, unde reprezentanții Polestar și Meizu vor demonstra fiecare ce poate face acest telefon.

Nu este clar dacă Polestar vrea să lanseze Polestar Phone și în afara Chinei, plus că momentan nu știm nici prețurile pentru acest dispozitiv.

Comentarii (3)

  • Faceti ba masini bune, telefoane sunt destule pe piata.
    Toata industria auto se axeaza mai mult pe marketing decat pe inginerie si dezvoltare.
    Iar UE si US sa ia seama la ofensiva chineza, care prin preturi de dumping, sprijiniti de regimul comunist, incearca sa intre pe piete cu masini dotate cu tot felul de camere si dispozitive inteligente. Va fi mana cereasca pt spionajul chinezesc, care numai bune intentii nu are.
    4 2
  • Polestar EV Sales Are Down 40% Again In Q1 2024… in Q4’23, au scăzut cu 39%.
    Foarte bine ca se apuca de telefoane, la partea de mașini trăiesc pe spinarea altora, vom vedea până când.
    4 2
  • Aaaa, favoritii mei, Polestar, aia care produc mai multe stiri decat masini acum vor sa produca si telefoane. In curand or sa produca si aparate de barbierit si clesti de tuns via. Succesuri, dar e plina piata de briz-briz-uri si sclipici iar cand le dai pe astea la o parte trebuie sa ramana un produs solid si util. Asa e cand lasi pe mana chinezilor un brand, tind sa-l puna pe orice de la sosete pana la anvelope.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru