Feedback

Smartphone

Marti, 09 Aprilie | Tehnologie

Hyundai prezintă sistemul Digital Key: smartphone-ul se transformă în cheie pentru mașină cu ajutorul tehnologiei NFC

Hyundai a dezvoltat tehnologia Digital Key, care permite proprietarului să deschidă, să pornească sau să închidă mașina cu ajutorul telefonului mobil. Această tehnologie bazată pe NFC (Near Field Communication) va fi disponibilă din acest an pe mai multe modele Hyundai și Kia.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Studiu: selfie-urile la volan, mai periculoase decât SMS-urile

Un studiu derulat în Regatul Unit a relevat faptul că unul din cinci șoferi și-a făcut un selfie în timp ce conducea. Grupa de vârstă cu probleme este cea a șoferilor care au între 25 și 35 de ani.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Tehnologie

Mercedes-Benz și Bosch lucrează la un sistem de parcare autonom comandat prin smartphone

Mercedes-Benz, car2go și Bosch au anunțat o colaborare care vizează dezvoltarea unui sistem autonom de parcare comandat prin smartphone. Acesta are în plus posibilitatea utilizării printr-un program de car sharing.
Joi, 04 Iunie 2015 | Tehnologie

Toyota și Ford se vor alia pentru a respinge ofensiva sistemelor Apple CarPlay și Android Auto

Toyota și Ford au anunțat că vor colabora pentru a da naștere unor tehnologii capabile să conecteze telefoanele mobile ale clienților. Cele două companii vor să oprească astfel invazia Apple CarPlay și Android Auto.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Tehnologie

Bentley a lansat un smartphone împreună cu Vertu. Terminalul cu Android costă 12.500 de euro

Bentley a prezentat rezultatul colaborării sale cu Vertu, un smartphone cu Android construit manual din aceleaşi materiale folosite şi de maşinile Bentley. Vor fi fabricate doar 2.000 de unităţi şi fiecare costă 12.500 de euro.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Intern

Amenzile de circulaţie pot fi plătite şi prin intermediul aplicaţiei Auto.ro

Auto.ro le oferă şoferilor români posibilitatea plăţii amenzilor de circulaţie prin telefon folosind aplicaţia cu acelaşi nume. Plata se face prin card bancar, direct din telefon, şi nu implică vizitarea niciunui ghişeu.
Joi, 10 Iulie 2014 | Modele noi

Skoda a devenit membru al Open Automotive Alliance, parteneriatul care aduce smartphone-urile mai aproape de maşini

Cehii de la Skoda au aderat la Open Automotive Alliance, o colaborare între mai multe companii din tehnologie şi din industria auto pentru implementarea mai bună a smartphone-urilor la bordul autovehiculelor.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | General

CONCURS: Ultima zi în care poţi câştiga un iPhone 4!

Astăzi este ultima zi a concursului organizat de Automarket şi Mobil 1. Încă mai ai o şansă să participi. Ascultă motorul din ziua zece şi alege modelul căruia îi aparţine şi ţine-ţi degetele încrucişate pentru tragerea la sorţi.
Joi, 04 August 2011 | Tehnologie

Aplicaţiile de smartphone care îţi pot descuia maşina prezintă un risc de siguranţă

Conectivitatea oferită de un smartphone şi integrarea acesteia în vehicule este un risc de siguranţă, avertizează experţii unei companii de consultanţă în securitate informatică. Aceştia au reuşit să descuie şi să pornească un automobil fără să îl atingă.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru