Bentley a lansat un smartphone împreună cu Vertu. Terminalul cu Android costă 12.500 de euro

de Sebastian Toma
Miercuri, 15.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat rezultatul colaborării sale cu Vertu, un smartphone cu Android construit manual din aceleaşi materiale folosite şi de maşinile Bentley. Vor fi fabricate doar 2.000 de unităţi şi fiecare costă 12.500 de euro.

Esential 2.000 de telefoane Vertu for Bentley vor fi construite.
Vertu for Bentley este numele primului smartphone oferit de marca britanică. Acesta costă 12.500 de euro, este fabricat manual şi va putea fi cumpărat din anumite reprezentanţe Vertu de numai 2.000 de clienţi. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi este echipat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 care operează la 2.3 Ghz. Memoria internă este de 64 GB, iar ecranul tactil de 4.7 are un strat de protecţie anti-zgârieturi şi anti-reflex, de tip sapphire crystal.

Reportaj: O vizită la Bentley: perfecţiunea mâinilor muncite

Carcasa primului smartphone Bentley este realizată din titaniu şi este îmbrăcată în piele cusută manual cu model diamant. Culoarea acesteia se numeşte ”Newmarket Tan” şi este specifică mărcii Bentley, putând fi regăsită şi la interiorul unor automobile ale acestui constructor.

La fel ca în cazul motoarelor produse de această companie, pe carcasă se află semnătura gravată a persoanei responsabile de construcţia sa, pentru că asamblarea telefonului este făcută manual la cele mai înalte standarde.

Bentley va lansa cinci telefoane mobile de lux împreună cu Vertu

Aşa arată din profil telefonul Vertu for Bentley.

Urmareste Automarket
Telefonul realizat de Vertu pentru Bentley are o cameră foto principală de 13 MP cu twin focus şi blitz dual LED, în timp ce camera frontală are 2.1 MP. Acumulatorul litiu-ion din dotare are o capacitate de 2.275 mAh, suficient pentru un 15 ore şi 30 de minute de convorbiri sau 380 de ore în standby.

Via Bentley | WCF

Comentarii (5)

  • Hunter
    Daca nu se indoaie...nu are farmec :)
    12 1
  • @Hunter
    :))))))))
    2 0
  • Oare merge cumparat prin programul prima masina? :D
    3 0
  • este proiectat in colaborare cu Interpol-ul pentru depistarea evazionistilor si traficantilor. nimeni care a castigat corect banii nu poate sa cumpere nici mort asa ceva chiar daca este miliardar.
    2 0
  • gabi_o
    Clasic, un cioban cu telefon Vertu!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru