Bentley va lansa cinci telefoane mobile de lux împreună cu Vertu

de Bogdan Mirică
Marti, 08.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley şi-a unit forţele cu Vertu pentru a crea o nouă generaţie de telefoane mobile de lux. Primul va fi lansat în octombrie.

Bentley caută să atragă clienţi nu numai pentru gama sa de modele, ci şi pentru divizia de accesorii, caracterizată de acelaşi nivel de eleganţă. Pentru a îmbunătăţi experienţa celor care îşi doresc exclusivitatea Bentley şi atunci când folosesc telefonul mobil, constructorul britanic şi-a unit forţele cu cei de la Vertu pentru un proiect unic.

Recunoscuţi pentru telefoanele lor foarte scumpe şi deloc performante, cei de la Vertu privesc acest parteneriat ca pe o soluţie de salvare. Bentley intenţionează să lanseze alături de Vertu cinci modele de telefoane mobile, capabile să ofere „autenticitate şi design emblematic”. Primul dintre ele va fi prezentat chiar în luna octombrie a acestui an.

Informaţiile sunt limitate, însă comunicatul oficial promite că viitoarele telefoane Vertu şi Bentley vor oferi „un design fără precedent, eleganţă contemporană, performanţe impresionante, nivel înalt al detaliilor şi tehnologie.

La rândul său, Wolfgang Durheimer, şeful Bentley, susţine că „noul parteneriat cu Vertu aduce la un loc două branduri importante, definite prin dedicarea lor pentru performanţă, lux şi mulţumirea clienţilor.

Noul parteneriat aduce compania auto în lumea impresionantă a tehnologiei şi facilitează accesul publicului la nivelul de calitate pe care îl promite un Bentley.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru