CONCURS: Mai ai două motoare de ascultat ca să poţi câştiga un iPhone 4

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 13.10.2011
Concursul Mobil1 şi Automarket se apropie de final. Mai sunt doar două zile în care poţi să asculţi motoare şi să recunoşti cărui model îi aparţine fiecare.

Automarket şi Mobil 1 sunt pe cale să aleagă câştigătorul concursului derulat în ultimele două săptămâni. Încă mai ai o şansă, deoarece mai sunt două zile de concurs în care poţi recunoaşte modelul de care aparţine o motorizare în parte.

Concursul Ascultă-ţi motorul cu Mobil 1 s-a derulat pe parcursul a două săptămâni, în zilele lucrătoare. Participanţii au fost provocaţi să recunoască 10 motoare după sunet, fiecare zi urmând să le aducă o şansă în plus la câştigarea marelui premiu al concursului: un iPhone 4. În plus, fiecare dintre cei care răspund la întrebarea zilei au fost înscrişi în tragerea la sorţi pentru premiul zilnic, un măsurător Mobil 1 al presiunii din pneuri. CLICK AICI pentru a vedea câştigătorii manometrelor de presiune în anvelope.

ÎNTREBAREA NUMĂRUL 9: Am tratat cu Mobil 1 motorul unei maşini. Ascultă sunetul şi recunoaşte modelul.

1. BMW M3
2. Porsche Panamera Turbo
3. Honda S2000

CLICK AICI pentru a asculta sunetul de motor şi pentru a alege varianta corectă!

.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru