McLaren va avea culori speciale pe monopost pentru Australia

de Daniel Popescu
Joi, 13.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit că va sărbători 20 de ani de parteneriat cu Mobil 1 prin intermediul unei palete inedite de culori pentru monopost în Marele Premiu al Australiei.

Esential 20 de ani este durata parteneriatului dintre mcLaren si Mobil 1
McLaren a prezentat o imagine cu monopostul MP4-29 cu o paletă de culori uşor schimbată pe care o va utiliza numai în Marele Premiu al Australiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Chiar dacă rămâne predominant argintiu, monopostul este negru pe aripa spate şi pe plăcile exterioare ale caroseriei, acolo unde este insciptionat şi numele furnizorului oficial de carburant, Mobil 1. De altfel, McLaren a ales această paletă de culori cu scopul de sărbători într-un mod inedit cei 20 de ani de parteneriat cu Mobil 1.

"Suntem privilegiaţi să lucrăm cu ExxonMobil (n.r - numele producătorului de carburant Mobil 1) pe parcursul a 20 de ani plini de succes. În 332 de curse am obţinut patru titluri mondiale, 78 de victorii, 229 de podiumuri şi 76 de pole position-uri, ceea ce demonstrează puterea parteneriatului nostru", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al McLaren.

Parteneriatul a fost însă posibil ca urmare a faptului că McLaren a rămas fără sponsor principal pentru sezonul 2014 după retragerea grupului Vodafone din Formula 1.

Echipa a dat însă asigurări că va anunţa un nou sponsor principal în prima parte a acestui sezon.

Via McLaren

Comentarii (3)

  • Cea mai tare combinatie !!! Ar trebui sa pastreze schema culorii ...
    10 2
  • Stefan
    ar arata mult mai bine asa
    http://wtf1.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/mp4-29.jpg
    3 4
  • qwerty
    Este foarte posibil ca monoposturile sa lase Mobil 1 si pe pista inainte sa abandoneze cu ocazia celor 20 de ani in cursa de Duminica.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru