Opel Cascada - primele imagini ale viitorului Astra decapotabil

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Astra va avea şi o variantă decapotabilă. Ea se va numi Cascada şi va fi un model de sine stătător, poziţionat între Astra şi Insignia. Prima imagine anunţă debutul programat în 2013 la Geneva.

La numai o săptămână de la filmul spion care surprindea viitorul Opel Astra cabrio pe circuitul de la Nurburgring, constructorul german face lumină în cazul modelului său compact cu acoperiş rabatabil. Se va numi Cascada şi va marca un nou moment important în istoria lui Astra.

Opel a publicat deja un teaser pe pagina sa oficială de Facebook, alături de o serie de informaţii.

Programat să debuteze în premieră mondială abia în primăvara anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, cabrioletul îşi dezvăluie astăzi acoperişul rabatabil, construit din pânză, aşa cum fusese deja anticipat. Potrivit informaţiilor oferite de Opel, acoperişul se poate rabata până la o viteză maximă de 50 de km/h, însă durata de ascundere a acestuia în portbagaj este încă un mister.

Esential 50 de km/h este viteza până la care se poate rabata acoperişul viitorului Opel Cascada.
4.7 metri lungime măsoară viitorul Opel Cascada.
După cum probabil aţi intuit, Opel Astra Cabrio va fi de fapt un model complet nou, de aici şi numele unic pe care oficialii din Russelsheim l-au gândit.
Cu o lungime de 4.7 metri şi spaţiu pentru patru pasageri,Cascada împrumută componente de la Astra şi Insignia, poziţionându-se practic între modelul compact şi cel mediu.

Avem, aşadar, în faţă al treilea model nou pe care Opel ni-l propune în mai puţin de un an, după Mokka şi Adam, ambele aşteptate anul acesta la Paris.

via motortraffic

Comentarii (3)

  • Daca imi arata cineva imaginile fara sa-mi spuna despre ce marca este vorba as fi bagat mana in foc ca este vorba de un bmw seria 3 cabriolet.
    8 3
  • BaditzaEx
    ce tot schimba astia denumirile de la Opel, dc nu raman la cele consacrate vechi si tot aduc denumiri noi ( de parca ar fi o marca de ieri de azi ), dk era vorba de o Kia/Hyundai mai intelgeam, dar asa ?!, de ex Frontera/Antara, Vectra/Insignia.... si multe altele dc nu readuc vechiile denumiri, gen Ascona ?:D, mai degraba
    3 2
  • Probabil numele gen Ascona deja sunt sub influenta designurilor si conceptelor si probabil in urmatorii ani vom vedea iesind pe poarta fabricii numele mari !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru