Vauxhall

Marti, 06 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Stellantis va produce mașini electrice pentru Opel, Peugeot și Citroen în Marea Britanie

Stellantis va investi 100 de milioane de lire sterline pentru a începe producția de autoturisme și utilitare electrice la fabrica britanică din Ellesmere Port, potrivit unui anunț oficial făcut de companie.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Industrie

Scăderi pe linie pentru vânzările brandurilor PSA în 2020: grupul va lansa 6 modele noi în 2021

Grupul PSA a însumat vânzări de 2.5 milioane de mașini în 2020, cu scăderi pe linie pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel/ Vauxhall. Compania franceză vrea să relanseze vânzările cu lansarea a 6 modele noi în 2021.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

PSA va reduce producția în Marea Britanie: vânzări slabe pentru modelul Astra Sports Tourer

Grupul PSA va reduce producția la uzina din Ellesmere Port (Marea Britanie) din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Programul de lucru de 4 zile pe săptămână va începe în data de 23 martie.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Vânzările PSA au scăzut cu 10% în 2019: grupul a comercializat 3.49 milioane de mașini

Grupul PSA a înregistrat o scădere de 10% a vânzărilor în 2019, la un total de 3.49 de milioane de mașini, după recordul obținut în 2018. În Europa, cota de piață PSA a ajuns la 16.8%, comparativ cu 17.1% în 2018.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Muncitorii Opel din Marea Britanie, îngrijorați de fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler: "Suntem neliniștiți în privința locurilor de muncă"

Muncitorii Opel de la uzinele din Marea Britanie sunt îngrijorați că fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler ar putea conduce la concedieri sau chiar la închiderea fabricilor.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Planuri după Brexit: PSA se gândește să închidă una din cele două fabrici din Marea Britanie

Una dintre cele două fabrici pe care Vauxhall le are în Marea Britanie ar putea fi închisă, după ce patronii de la PSA vor lua o decizie cu privire la ieșirea britanicilor din Uniunea Europeană.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Economic

Opel a trecut pe profit după aproape 20 de ani de pierderi: primul an complet sub conducerea grupului PSA

Opel și Vauxhall au înregistrat un profit cumulat de 520 de milioane de euro în prima jumătate a lui 2018, după aproape 20 de ani de pierderi. Cele două branduri au intrat anul trecut în posesia PSA.
Joi, 12 Iulie 2018 | Economic

Rezultat record după integrarea Opel și Vauxhall: vânzările grupului PSA au crescut cu 38% în primele 6 luni, la 2.18 milioane de mașini

Grupul francez PSA a vândut circa 2.18 milioane de mașini în primele 6 luni din acest an, cu 38% mai multe decât în aceeași perioadă de anul trecut. Rezultatul a fost obținut în principal datorită integrării în grup a brandurilor Opel și Vauxhall.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

PSA va mări producția pentru SUV-urile Peugeot, Citroen, DS și Opel: sunt vizate toate fabricile grupului din Europa

Grupul PSA a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile tuturor brandurilor sale: Peugeot, Citroen, DS și Opel. Cererea mare i-a determinat pe francezi să extindă capacitățile de producție la toate fabricile din Europa.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Industrie

Una caldă, alta rece: Francezii de la PSA s-au înțeles cu angajații Vauxhall, dar se confruntă cu protestele Opel în Germania

Muncitorii Vauxhall de la fabrica engleză din Ellesmere Port au ajuns la o înțelegere cu șefii francezi de la PSA privind creșterea salariilor. În schimb, grupul Peugeot-Citroen se confruntă cu protestele angajaților Opel din Germania.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Aprilie 2018 | Industrie

Viitor incert pentru fabrica Opel/Vauxhall din Anglia: continuarea producției va fi decisă în funcție de vânzări și costuri

Grupul PSA va decide în 2020 dacă va continua producția fabricii sale din Ellesmere Port, folosită în prezent pentru construcția unor modele Opel și Vauxhall. Continuarea investițiilor va fi făcută în funcție de vânzările și costurile înregistrate de francezi după Brexit.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Industrie

PSA caută extinderea producției: francezii ar vrea să pună mâna pe o fabrică engleză folosită de Renault și Vauxhall

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) vrea să rupă colaborarea dintre brandul său Vauxhall și constructorul rival Renault, al căror parteneriat constă în producția de vehicule utilitare în cadrul unei fabrici aflate la 50 de kilometri de Londra. Astfel, PSA ar dori să pună mâna pe fabrica respectivă și să producă acolo propriile modele din cadrul grupului.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

Reorganizare pregătită de francezi: PSA se gândeşte să închidă 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) vrea să închidă circa 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie, potrivit directorului unuia dintre cei 300 de dealeri ai brandului.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

PSA vrea să lanseze 40 de modele “electrificate” până în 2025: sunt vizate toate brandurile grupului, respectiv Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS

Grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Industrie

Joint-venture: PSA și japonezii de la Nidec vor construi motoare electrice pentru Peugeot, Citroen și Opel

Grupul PSA și japonezii de la Nidec au anunțat investiții de 220 de milioane de euro pentru un joint-venture care să producă motoare electrice pentru diferiți constructori, precum Peugeot, Citroen sau Opel.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Nemulțumiți de concedierile de la fabrica Vauxhall: sindicaliștii cer explicații de la guvernul britanic și grupul PSA

Liderii sindicali de la fabrica Opel/Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) cer explicații de la guvernul britanic și de la grupul PSA, după ce francezii au spus că vor să taie un sfert din locurile de muncă ale fabricii.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Restructurări: Grupul Peugeot-Citroen va concedia 400 de angajați de la o fabrică Vauxhall din Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că va concedia 400 de angajați ai fabricii Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) până la sfârșitul anului, cu scopul creșterii competitivității.
Marti, 01 August 2017 | Economic

Opel și Vauxhall au intrat oficial în familia Peugeot-Citroen: finalizarea tranzacției face din Grupul PSA al doilea mare constructor auto al Europei

Grupul PSA Peugeot-Citroen a finalizat achiziția Opel și Vauxhall și a devenit astfel a doua forță auto pe continentul european.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Fiat, Peugeot, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru