PSA vrea să lanseze 40 de modele “electrificate” până în 2025: sunt vizate toate brandurile grupului, respectiv Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS

de Petre Barac
Joi, 18.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.

PSA este ultimul pe lista constructorilor care se aliniază trendului industriei și anunță lansarea unor noi modele mai prietenoase cu mediul, în următorul deceniu.

Potrivit CEO-ului Carlos Tavares, PSA va aduce pe piață 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, pentru toate brandurile din grup, adică Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.

“Vrem să devenim cel mai eficient și nu cel mai mare producător din lume”, a subliniat Tavares, care pregătește și întoarcerea PSA în SUA, una dintre cele mai importante piețe auto la această oră.

Oficialul nu a dezvăluit care sunt brandurile care vor pătrunde pe piața americană, dar a recunoscut însă că multe modele Opel vor fi dezvoltate astfel încât să respecte reglementările din SUA.

Prioritatea numărul 1 pentru Carlos Tavares este transfomarea Opel într-un brand profitabil, așa cum a făcut și în cazul PSA.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru