Grupul PSA va relua gradual producția în perioada 4-11 mai: uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai

de Paul Cosma
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Peugeot-Citroen a anunțat că o parte din producție va fi reluată gradual în perioada 4-11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.

Francezii de la PSA spun că activitatea de producție va reveni treptat la normal din această săptămână, după ce au elaborat un plan amplu de măsuri care să protejeze angajații la locul de muncă.

Potrivit anunțului oficial, o parte din producție va reporni gradual între 4 și 11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.

“Protejarea angajaților și protejarea companiei rămân principiile care stau la baza operațiunilor noastre. Noul protocol de măsuri oferă o protecție ridicată pentru angajați, fiind primul criteriu pentru repornirea fabricilor. Al doilea criteriu este legat de activitatea comercială, pentru că trebuie să producem mașinile așteptate de clienți,” a explicat unul dintre oficialii grupului francez.

Via PSA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru