Grupul PSA

Vineri, 16 Octombrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Grupul PSA vrea să oprească producția modelelor Peugeot 108 și Citroen C1

PSA se pregătește să oprească producția modelelor Peugeot 108 și Citroen C1, întrucât segmentul mașinilor de oraș nu mai este profitabil, potrivit surselor din cadrul grupului francez.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Industrie

Grupul PSA vrea să instaleze 500 de stații de încărcare pentru mașini electrice până la sfârșitul lui 2021: proiectul vizează 49 de fabrici din 12 țări

Grupul PSA vrea să atingă un total de 500 de stații de încărcare pentru mașini electrice care să acopere fabricile sale din 12 țări, până la sfârșitul anului viitor. Proiectul început în 2019 a ajuns la 365 de stații funcționale ce pot fi folosite de angajații PSA.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Industrie

Grupul PSA va mări producția uzinei din Vigo începând din octombrie: cerere mare pentru Peugeot 2008

Grupul PSA a anunțat că va mări producția uzinei spaniole din Vigo, pe fondul unei cereri crescute pentru SUV-ul Peugeot 2008. Astfel, fabrica va funcționa în patru schimburi pe două linii de producție, începând din 10 octombrie, iar producția din weekend va crește de la 2.300 la 2.400 de vehicule.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV Alfa Romeo vor utiliza aceeași platformă ca Peugeot 208 și 2008

Succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV subcompact Alfa Romeo vor fi dezvoltate pe aceeași platformă utilizată de Peugeot 208 și 2008, ca urmare a fuziunii dintre Fiat-Chrysler și Grupul PSA, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 06 August 2020 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce sistemul de operare Android Automotive: primele modele Peugeot, Citroen sau Opel cu noul sistem vor fi lansate în 2023

Grupul PSA Peugeot-Citroen, care include și brandul Opel, a anunțat că va introduce în 2023 primele modele cu sistem de operare Android Automotive.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Presa germană: fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model din grupul PSA, începând din 2021

Fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model al grupului PSA, începând din 2021, potrivit informațiilor din presa germană. În prezent, uzina construiește modelele Insignia și Zafira, urmând să găzduiască și producția noii generații Opel Astra.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Grupul PSA va relua gradual producția în perioada 4-11 mai: uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai

Grupul Peugeot-Citroen a anunțat că o parte din producție va fi reluată gradual în perioada 4-11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Industrie

PSA: “Avem suficiente fonduri pentru a suporta o scădere cu 50% a vânzărilor din acest an”

PSA susține că are suficiente fonduri pentru a face față unei scăderi cu 50% a vânzărilor din acest an, pe fondul pandemiei. Grupul francez vrea să evite “pe cât posibil” să apeleze la ajutoare de stat pentru a traversa criza.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Grupul PSA insistă că fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler merge mai departe: "Echipele noastre continuă să lucreze la ultimele detalii"

Grupul PSA Peugeot-Citroen a negat informațiile din presa franceză potrivit cărora fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler este în pericol din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

Fuziunea dintre Grupul PSA și Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de coronavirus: "Valoarea constructorilor trebuie reanalizată"

Fuziunea dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de oronavirus, întrucât toate calculele despre valoarea constructorilor și veniturile estimate trebuie reanalizate.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Grupul PSA anunță schimbări pentru repozitionarea brandurilor: șefii mărcilor Citroen și DS au fost înlocuiți

Grupul PSA a anunțat că va realiza o serie de studii pentru repozitionarea brandurilor pe piața internațională, iar șefii mărcilor Citroen și DS au fost schimbați din funcții.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Fiat vrea să revină în segmentul subcompact: italienii ar putea folosi platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen

Fiat intenționează să revină în segmentul subcompact, cel mai probabil prin intermediul unor modele bazate pe platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

PSA reduce costurile la Opel: angajații uzinei din Ruesselsheim vor lucra în schimburi scurte pentru 6 luni

Fabrica Opel din Ruesselsheim va începe în această lună un program de lucru în schimburi scurte, ca urmare a unui plan de scădere a costurilor ce a fost impus de grupul PSA. Programul va fi menținut pentru următoarele 6 luni, potrivit informațiilor oficiale.
Duminica, 17 Decembrie 2017 | Industrie

Măsuri de reducere a costurilor la Opel: săptămână de lucru de 35 de ore, mai multe contracte part-time și pensionari anticipate

Opel va reduce săptămâna de lucru la 35 de ore începând din luna aprilie și va aplica programe part-time pentru mai mulți angajați în vârstă pentru a reduce costurile.
Marti, 13 Iunie 2017 | Industrie

CEO-ul Opel a demisionat înainte de finalizarea tranzacției cu Grupul PSA: Karl Neumann, înlocuit de directorul financiar

Karl Neumann și-a dat demisia din postul de CEO-ul al Opel cu numai o lună înainte de finalizarea tranzacției prin care germanii vor fi preluați de Grupul PSA. Locul său va fi luat de directorul financiar Michael Lohscheller.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, PSA, Peugeot-Citroen, Grupul PSA, productie Citroen, Peugeot 1007, Citroen C2, PSA Rennes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru