Presa germană: fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model din grupul PSA, începând din 2021

de Paul Cosma
Marti, 02.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model al grupului PSA, începând din 2021, potrivit informațiilor din presa germană. În prezent, uzina construiește modelele Insignia și Zafira, urmând să găzduiască și producția noii generații Opel Astra.

Opel a transmis că fabrica din Ruesselsheim va beneficia de investiții în perioada următoare, în timp ce un nou model își va face apariția pe liniile de producție.

Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al constructorului, după ce presa germană a scris că un model compact din grupul PSA va fi produs la Ruesselsheim, pe platforma EMP2, începând de la jumătatea anului viitor.

“Vom anunța informațiile detaliate în scurt timp, precum și noul vehicul ce va fi alocat acestei uzine,” a declarat oficialul Opel.

Uzina din Ruesselsheim construiește modele precum Insignia și Zafira, iar acolo urmează să fie produsă și noua generație Opel Astra.

Via Reuters

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru