Ruesselsheim

Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Presa germană: fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model din grupul PSA, începând din 2021

Fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model al grupului PSA, începând din 2021, potrivit informațiilor din presa germană. În prezent, uzina construiește modelele Insignia și Zafira, urmând să găzduiască și producția noii generații Opel Astra.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

PSA reduce costurile la Opel: angajații uzinei din Ruesselsheim vor lucra în schimburi scurte pentru 6 luni

Fabrica Opel din Ruesselsheim va începe în această lună un program de lucru în schimburi scurte, ca urmare a unui plan de scădere a costurilor ce a fost impus de grupul PSA. Programul va fi menținut pentru următoarele 6 luni, potrivit informațiilor oficiale.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Orașul electric: Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Rüsselsheim până în 2020

Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Rüsselsheim, până în 2020. Nemții susțin că orașul unde au sediul central va avea cea mai mare concentrație de stații de încărcare din Uniunea Europeană.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Opel vrea o nouă reducere a producției la Ruesselsheim: producția ar urma să scadă cu 20%, la 35 de vehicule pe oră

Opel pregătește o nouă reducere a producției la fabrica sa din Ruesselsheim, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Producția ar urma să scadă de la 42 la 35 de vehicule pe oră după ce, în urmă cu o lună, scăzuse de la 55 la 42 de unități. Constructorul susține că sunt “ajustări planificate” ale producției.

Tag-uri similare

Opel, productie, Germania, reducere, Ruesselsheim
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru