Orașul electric: Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Rüsselsheim până în 2020

de Paul Cosma
Joi, 20.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Rüsselsheim, până în 2020. Nemții susțin că orașul unde au sediul central va avea cea mai mare concentrație de stații de încărcare din Uniunea Europeană.

Opel a anunțat un plan ambițios prin care să instaleze peste o mie de stații de încărcare pentru mașinile electrice într-un singur oraș din Germania.

Rüsselsheim ar urma să devină un “oraș electric” până în 2020, timp în care producătorul german și-a propus să instaleze 1.300 de stații de încărcare.

Proiectul este susținut de Ministerul Economiei, iar stațiile vor fi amplasate în tot orașul, respectiv zone rezidențiale, Universitatea RheinMain, parcările din supermarketuri și centre comerciale și spitalul municipal.

Opel susține că fiecare stație de încărcare va deservi un număr de 72 de locuitori, iar Rüsselsheim va deveni orașul cu cea mai mare concentrație de stații de încărcare din UE.

Via Opel

Comentarii (1)

  • Adrian
    Viseaza si ei, se cred de capul lor, pana cand vine tati PSA si le da o palma. "Pai noi inchidem fabrici, restructuram, si voi dati banii pe prostii? Teceti in camera voastra!"
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru