Statii incarcare

Luni, 09 August | Masini electrice si hibride

Șeful VW a criticat problemele stațiilor de alimentare pentru mașini electrice

Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen s-a arătat nemulțumit de stațiile de încărcare găsite de-a lungul traseului făcut de el pentru a testa un exemplar ID.3 Pro S.
Marti, 06 Iulie | Masini electrice si hibride

Diviziile de camioane Volvo și Daimler vor să instaleze 1.700 de stații de încărcare pentru camioane electrice

Daimler Trucks, AB Volvo şi Traton intenţionează să înfiinţeze o societate mixtă pentru a dezvolta o reţea de încărcare a bateriilor pentru autobuzele şi camioanele care circulă pe distanţe lungi.
Marti, 29 Iunie | Industrie

Industria auto avertizează: “Europa riscă o divizare din cauza lipsei stațiilor de încărcare în majoritatea țărilor”

O analiză făcută de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) arată un decalaj uriaș între țările din Vest și restul continentului când vine vorba de expansiunea rețelelor de stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Vineri, 18 Iunie | Industrie

Ford cumpără o platformă care oferă servicii de administrare a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice

Ford a anunţat că va achiziţiona platforma Electriphi, care furnizează servicii de administrare a staţiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice şi soft pentru monitorizarea flotelor.
Marti, 08 Iunie | Intern

Promisiunea șefului de la Transporturi: 3.000 de puncte de încărcare pentru electrice pe drumurile de mare viteză

Autoritățile vizează instalarea a aproximativ 3.000 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice pe drumurile de mare viteză, pe lângă cele care vor fi realizate în orașe, potrivit declarațiilor făcute de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Vineri, 21 Mai | Economic

Germania a adoptat o lege pentru instalarea a 1.000 de staţii de încărcare ultrarapidă pentru electrice

Deputaţii germani au adoptat o lege privind instalarea unei reţele publice de 1.000 de staţii de încărcare ultrarapidă pentru automobilele electrice până în 2023.
Luni, 17 Mai | Intern

Parteneriat Mazda-Engie în România: Cumperi un exemplar MX-30 și primești o stație de încărcare cadou

În următoarele 12 luni, clienții Mazda care cumpără modelul electric MX-30 vor primi cadou o stație de încărcare, conform unui parteneriat semnat de constructor cu Engie România.
Marti, 11 Mai | Intern

Benzinăriile OMV și Petrom vor avea 40 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice până în 2022

OMV Petrom și Renovatio, operatorul celei mai mari rețele de stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice din România, vor instala, până la sfârșitul anului 2022, cel puțin 40 de stații de reîncărcare rapidă și ultra rapidă în stațiile OMV și Petrom din România.
Miercuri, 07 Aprilie | Intern

Enel X România instalează 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în mall-urile din 12 orașe

Enel X România a anunțat că instalează 25 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în 12 orașe din România, prin intermediul unui parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle.
Duminica, 04 Aprilie | Masini electrice si hibride

Grupul Hyundai va dezvolta propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice

Hyundai vrea să instaleze propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice în Coreea de Sud, astfel încât să vină în sprijinul clienților cu modele precum Ioniq 5 sau Kia EV6.
Vineri, 26 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla a ajuns la peste 600 de centre Supercharger în Europa

Rețeaua Tesla din Europa a depășit pragul de 600 de centre Supercharger și 6.000 de prize de încărcare pentru mașinile electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Martie | Economic

Germania vrea să investească 5.5 miliarde de euro în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice

Până în 2024, autoritățile germane vor oferi fonduri de 5.5 miliarde de euro pentru investiții în dezvoltarea rețelei de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Joi, 11 Februarie | Industrie

Constructorii auto: “Europa are nevoie de un milion de puncte de încărcare publice pentru electrice, până în 2024”

Constructorii auto au cerut Uniunii Europene să dea o lege prin care statele membre să accelereze investițiile în stații de încărcare publice pentru mașini electrice. Aceștia spun că rețeaua europeană ar trebui să ajungă la un milion de puncte de încărcare până în 2024.
Miercuri, 10 Februarie | Intern

Telekom începe să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice: proiecte la Galați, Râmnicu Vâlcea și Giurgiu

Telekom România a anunțat că va începe instalarea de stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice în mai multe orașe din țară, precum Galați, Râmnicu Vâlcea și Giurgiu.
Miercuri, 03 Februarie | Industrie

Raport: UE trebuie să investească 80 de miliarde de euro în stații de încărcare pentru 30 de milioane de electrice

O piață europeană cu 30 de milioane de mașini electrice în anul 2030 are nevoie de investiții de 80 de miliarde de euro în infrastructura de încărcare, potrivit unui raport Eurelectric, organizația care reprezintă interesele industriei de energie electrică la nivel european.
Marti, 26 Ianuarie | Intern

Enel X a instalat primele stații de încărcare pentru electrice în Constanța: 53 de stații la nivel național

Enel X a pus în funcțiune primele șase stații de încărcare pentru mașini electrice în Constanța. La nivel național, rețeaua dezvoltată de companie a ajuns la 53 de stații cu 106 puncte de încărcare.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

E.ON atinge borna de 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: toate stațiile vor fi integrate în platforma internațională Hubject

E.ON a ajuns la un total de 100 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Cele mai multe stații instalate până acum se află în București și regiunea Moldovei, iar toate punctele de încărcare vor fi integrate în platforma internațională Hubject.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Enel X a instalat 34 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și împrejurimi: urmează stații în Timișoara, Sibiu și Constanța

Enel X România a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe. Potrivit datelor oficiale, Enel X va continua cu alte unități în București, Timișoara, Sibiu și Constanța.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

Totalul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice a depășit un milion de unități la nivel global: numărul s-a dublat în ultimii trei ani

Numărul total de stații de încărcare publice pentru mașini electrice a depășit bariera de un milion de unități la nivel global, potrivit ultimelor date. Infrastructura cea mai dezvoltată este în China și Europa, totalul înregistrând o dublare în ultimii trei ani.

Tag-uri similare

masini electrice, Germania, statii incarcare, Sortimo, zusmarhausen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru