Reducere

Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Economic

Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Opel vrea o nouă reducere a producției la Ruesselsheim: producția ar urma să scadă cu 20%, la 35 de vehicule pe oră

Opel pregătește o nouă reducere a producției la fabrica sa din Ruesselsheim, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Producția ar urma să scadă de la 42 la 35 de vehicule pe oră după ce, în urmă cu o lună, scăzuse de la 55 la 42 de unități. Constructorul susține că sunt “ajustări planificate” ale producției.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover, gata să reducă producția și să dea afară 1.000 de angajați: britanicii se confruntă cu scăderea dramatică a vânzărilor

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să taie 1.000 de joburi și să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzărilor foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce temporar producția din Anglia: constructorul dă vina pe incertitudinea creată de Brexit

Jaguar Land Rover (JLR) a anunțat reducerea temporară a producției la fabrica engleză din Halewood (Liverpool) în acest an, ca urmare a vânzărilor slabe puse pe seama votului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană și a taxelor mărite pentru motoarele diesel.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

Echipele vor limita drastic personalul pana in 2011

Echipele vor fi obligate sa aiba cel mult 280 de angajati, dintre care cel mult 45 la Marile Premii, pana in sezonul 2011, potrivit unor informatii dezvaluite de presa germana.
Sambata, 25 Iulie 2009 | Formula 1

Williams si Manor, ultima reduta pentru reducerea costurilor

Williams si Manor sunt singurele echipe care nu sunt inca de acord cu masurile propuse de FOTA pentru reducerea costurilor, insa conflictul s-ar putea incheia in acest weekend.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu intelege pozitia constructorilor europeni

FIA este surprinsa ca producatorii europeni de automobile sprijina echipele de Formula 1 in conflictul cu forul mondial.
Joi, 28 Mai 2009 | Formula 1

Echipele si FIA, aproape de un compromis

Echipele de Formula 1 si FIA se indreapta cu pasi mari spre un compromis in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul 2010, potrivit unor speculatii din presa internationala.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Formula 1

Mercedes nu ameninta cu retragerea din F1

Mercedes considera ca echipele si FIA pot ajunge la o solutie convenabila in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul 2010, motiv pentru care nu ameninta cu retragerea din competitie.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

FIA va micsora costul superlicentelor din 2010

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca va micsora costul superlicentelor de pilot pentru Formula 1 incepand din sezonul 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Martie 2009 | Formula 1

FIA va vota marti schimbarea sistemului de punctare

Consiliul Mondial al FIA va decide marti daca va implementa noul sistem de punctare propus de FOTA, pe langa alte decizii legate de o reducere suplimentara a costurilor.
Vineri, 06 Martie 2009 | Formula 1

FOTA spera ca FIA sa aprobe masurile propuse

Luca di Montezemolo este increzator ca FIA va accepta masurile propuse de FOTA privind schimbarea sistemului de punctare si reducerea costurilor in F1.
Joi, 05 Martie 2009 | Formula 1

FOTA propune noi masuri pentru reducerea costurilor

FOTA a dezvaluit joi noi masuri concrete prin care vizeaza o noua reducere drastica a costurilor pentru sezonul 2010.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Formula 1

Dennis a primit trofeul Palme D'Or din partea FIA

Ron Dennis a fost recompensat marti cu premiul Palme D'Or oferit de FIA, in cadrul unei ceremonii la care a asistat si Lewis Hamilton.
Miercuri, 04 Februarie 2009 | Formula 1

FIA vrea standardizarea cutiilor de viteze

FIA a anuntat echipele ca doreste implentarea unor noi masuri pentru reducerea drastica a costurilor in F1 incepand din 2010, pe langa masurile adoptate anterior.
Marti, 27 Ianuarie 2009 | Formula 1

GP2 reduce dramatic costurile pentru 2009

Dupa exemplul echipelor din Formula 1, organizatorii competitiei GP2 au luat mai multe masuri pentru reducerea drastica a costurilor incepand din 2009.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Formula 1

Heidfeld anticipeaza scaderea salariilor in F1

Nick Heidfeld crede ca pilotii vor fi nevoiti sa accepte salarii mai mici in Formula 1 pentru ca echipele sa faca fata crizei economice.
Vineri, 16 Ianuarie 2009 | Intern

Citroen Romania lanseaza serviciul e-Sales

Citroen Romania le ofera potentialilor clienti posibilitatea de a achitiziona un vehicul la un pret redus direct de pe site-ul sau.

Tag-uri similare

McLaren, Williams, Dacia, regulament, Citroen, FIA, vanzari, Romania, teste, Heidfeld
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru