Parteneriat cu chinezii: Peugeot-Citroen va dezvolta un pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă până în 2020

de Petre Barac, Foto: PSA
Joi, 28.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a semnat un parteneriat cu compania chineză ChangAn pentru dezvoltarea unui pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă ce va fi lansat până în 2020.

După lansarea unui pick-up pentru piețele din Africa, grupul PSA anunță o nouă colaborare, de această dată pentru piața chineză.

Peugeot-Citroen a semnat un contract cu ChangAn pentru dezvoltarea unui pick-up de cu capacitate de încărcare o tonă ce va fi lansat până în anul 2020. Astfel, francezii își vor extinde prezența pe piața chineză, în timp ce compania ChangAn încearcă să pătrundă în Europa.

“Acest nou produs, complementar pick-up-ului recent lansat în Africa, este în linie cu strategia grupului PSA și va sprijini revenirea noastră pe acest segment de piață în creștere. Ținta noastră este să mărim vânzările cu 30% pe segmentul LCV (light commercial vehicle) până în 2018”, au transmis oficialii francezi.

Segmentul LCV cuprinde 14 milioane de mașini la nivel global în 2016, în timp ce pick-up-urile de o tonă reprezintă 18% din această piață.

Via PSA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru