Lamborghini lansează un disc vinil cu sunetul motoarelor sale V12

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a lansat oficial un disc vinil care conține sunetele celor mai cunoscute motoare V12 ale sale, inclusiv cel al noului Revuelto. Alături de discul vinil, Lamborghini oferă și 3 pick-up-uri cu graficele mărcii.

Chiar dacă este o tehnologie veche, discul vinil continuă să fie popular în rândul muzicienilor și ascultătorilor. Mai puțin obișnuit este atunci când o marcă de mașini exotice lansează propriul său disc vinil, însă exact acest lucru a făcut Lamborghini. Constructorul italian a lansat un astfel de disc care include sunetele celor mai cunoscute motoare V12 ale sale.

Discul în sine conține înregistrări cu motoare V12 de la 6 modele diferite. Astfel, ascultătorii vor putea auzi motoarele unor modele celebre, precum 400GT, Miura, Countach, Diablo, Murcielago și chiar Revuelto. Vinilul în sine conține și un desen al unei jante de la noul Revuelto, cel mai nou model Lamborghini cu motor V12.

Alături de acest disc special, Lamborghini oferă și 3 pick-up-uri cu grafice speciale. Dispozitivele sunt produse de firma Technics, care a colaborat cu Lamborghini pentru aceste produse exclusiviste. Clienții vor putea alege între un pick-up roșu, galben sau verde și care conțin sigla Lamborghini pe suprafața de așezare a discului.

Lamborghini nu a anunțat prețurile noului disc vinil și ale pick-up-urilor, însă acestea vor fi produse în serie limitată.

Comenzile au fost deja deschise, iar vânzările vor dura până la sfârșitul lui iunie.

via Lamborghini

Comentarii (3)

  • Daca nu scot si pe caseta... is degeaba.
    2 0
  • Diana Șosoacă
    Remarcabilă iniţiativa, un incontestabil act de cultură.
    0 1
  • În care aspect al vieții se poate “asculta”? Probabil când ai uitat de aniversare și soția își pregătește “artileria” ;))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru