PSA

Marti, 14 Februarie 2017 | Industrie

Mutare grea în industria europeană: Grupul PSA (Peugeot-Citroen) vizează achiziția Opel

Grupul PSA se află în negocieri avansate cu General Motors pentru achiziția brandului german Opel. Mutarea ar putea fi anunțată în câteva zile și va însemna ieșirea oficială a GM de pe piața europeană.
Luni, 11 Iulie 2016 | Mediu

Cât consumă pe bune? Peugeot și Citroen au publicat cifrele de consum real pentru 30 de modele din gamă

Consumul de laborator luat ca reper până acum de constructorii auto în fișa tehnică a mașinilor e pe cale să dispară din peisaj. Acesta va fi înlocuit cu cifre rezultate în urma unor teste de consum în trafic real. Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au publicat primele astfel de calcule.
Joi, 26 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

În pas cu moda: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in până în 2021

Grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in între 2019-2021 pe baza a două platforme dezvoltate în acest scop.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Industrie

PSA Peugeot Citroen devine Groupe PSA. Francezii intră pe piața din SUA și anunță 4 modele electrice până în 2021

Este o săptămână bună pentru modelele electrice. După ce Tesla a prezentat prototipul viitorului Model 3, Peugeot, Citroen și DS anunță 4 modele electrice până în 2021. Plus alte 7 hibrizi plug-in.
Marti, 22 Martie 2016 | Mediu

Peugeot și Citroen vor să dea ora exactă în testele reale de consum: "Propunem Comisiei Europene metoda noastră de calcul"

Peugeot și Citroen au prezentat acum două săptămâni un test efectuat pe șosea în urma căruia cifrele oficiale de consum seamănă cu cele care le rezultă șoferilor. Acum, francezii vor să ofere metoda de testare Comisiei Europene.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Mediu

Demonstraţie de încredere: Peugeot-Citroen va publica cifrele reale de consum ale maşinilor

Grupul PSA Peugeot-Citroen a anunţat că va publica datele oficiale de consum ale principalelor sale modele şi a confirmat că maşinile sale nu sunt dotate cu software care să păcălească testele de consum.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Cum viciază constructorii cu 40% cifrele reale de consum. "Scandalul Volkswagen este doar vârful aisbergului"

Asociaţia Transport&Environment a publicat astăzi un studiu care dezvăluie metodele prin care maşinile sunt "dopate" pentru a consuma cu 40% mai puţin la testele oficiale de emisii şi consum. Cele mai mari diferenţe se află în dreptul Daimler, Peugeot-Citroen şi General Motors.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Tehnologie

OFICIAL: Peugeot renunță la motorizările hibrid diesel-electric

PSA a anunțat oficial că nu plănuiește să mai dezvolte tehologia de propulsie hibrid diesel-electric. Ea va ieși din lista de motorizări a grupului. Atenția se va îndrepta către motorizări hibrid benzină-electric.
Luni, 22 Iunie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen urmează modelul Renault și va deschide o fabrică in Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor investi 557 de milioane de euro într-o fabrică din Maroc. Peugeot va construi mașini și motorizări pentru piețele din Africa și Orientul Mijlociu.
Vineri, 22 Mai 2015 | Industrie

După exemplul Renault, francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor să deschidă o fabrică în Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen iau în considerare deschiderea unei fabrici în Maroc, declară surse apropiate de companie. În Maroc au fabrică şi conaţionalii lor de la Renault.
Vineri, 08 Mai 2015 | Modele noi

PSA şi Ford continuă parteneriatul pentru dezvoltarea de motoare diesel

Colaborarea dintre Ford şi PSA Peugeot-Citroen pe segmentul motorizărilor diesel de 1.4 şi 1.6 litri va fi prelungită, titrează Automotive News.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Tavares: "Viitoarele vehicule electrice de la Peugeot-Citroen vor fi mai ieftine şi vor avea o autonomie mai mare"

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Peugeot-Citroen, promite o platformă nouă pentru modelele de segment A şi B, care va da naştere unei noi generaţii de vehicule electrice, mai ieftine şi cu o autonomie mărită faţă de propunerile anterioare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Marti, 07 Aprilie 2015 | Industrie

Grupul Peugeot-Citroen crește producția motoarelor sale turbo cu trei cilindri pentru a face față cererii

Grupul PSA înregistrează o cerere importantă pentru motoarele sale turbo cu trei cilindri, botezate PureTEch. Motiv pentru care a decis să mărească producția uzinei sale din Franța.
Luni, 23 Martie 2015 | Economic

PSA Peugeot-Citroen ar putea să atingă mai devreme obiectivul de profitabilitate stabilit pentru 2018

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen sunt pe cale să-şi atingă în avans obiectivul de profit operaţional stabilit pentru anul 2018, anunţă Jean-Baptiste de Chatillion, CFO-ul companiei.
Marti, 24 Februarie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen anunţă lansarea unui nou model DS în segmentul mic

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a anunţat că va produce un model premium de clasă mică într-una din uzinele sale din Franţa. Acesta va lua naştere sub brandul DS, dar nu va înlocui actualul DS3.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen ar putea amâna lansarea unui model de serie echipat cu sistemul Hybrid Air

Francezii de la PSA ar putea să amâne momentul lansării unui hibrid care să funcţioneze cu aer comprimat, tirează britanicii de la Autocar citând surse din cadrul companiei.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Industrie

Marca DS va deschide propriile reprezentanţe în Europa: 50 de dealeri în 2015

Anul 2015 va aduce schimbări importante pentru marca DS, devenită recent independentă de Citroen. Aceasta anunţă o expansiune a gamei, care va avea şase modele noi în cinci ani, dar şi propriile reprezentanţe, separate de cele Citroen.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Industrie

Mitsubishi Lancer va avea un urmaș construit în colaborare cu grupul Renault-Nissan

Mitsubishi va construi două modele sedan noi în colaborare cu Renault. Sedan-ul compact va fi vândut pe plan global, în timp ce modelul de clasă medie va fi destinat doar pieței nord-americane.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen caută un partener dornic să împrumute sistemul lor Hybrid Air

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen se declară interesaţi de un parteneriat cu un alt concern dornic să folosească sistemul Hybrid Air.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru