PSA

Sambata, 04 Octombrie 2014 | General

Grupul Peugeot Citroen ar putea reveni pe piața americană cu marca DS

În cadrul unui interviu acordat în cadrul Salonului Auto de la Paris, Yves Bonnefont, CEO-ul mărcii DS, a spus că vrea să facă din marca DS un brand global.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen renunţă la 300 de salariaţi, echivalentul a jumătate de schimb, de la o fabrică din Franţa

Sindicaliştii uzinei PSA Peugeot-Citroen i-au informat pe cei de la Reuters cu privire la o nouă serie de concedieri în cadrul uzinei din Sochaux, urmând să fie eliminat jumătate de schimb.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen a revenit la profit pentru prima oară după trei ani de pierderi

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen a reuşit să revină la profit în primele şase luni ale anului curent. Rezultatul pozitiv al francezilor vine după trei ani de pierderi.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va investi 300 de milioane de euro pentru modernizarea unei fabrici din Franţa

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 300 de milioane de euro la a doua fabrică a lor din Hexagon, uzina din Mulhouse. Aceasta va fi restructurată şi va construi un model de segment C şi două modele de segment D.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ia în considerare întoarcerea pe piaţa americană

Francezii de la PSA se gândesc să revină pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Reprezentanţii concernului spun că nu vor face nicio mişcare în acest sens până când nu vor finaliza procesul de restructurare a companiei şi de împrospătare a gamei.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va înjumătăţi numărul de modele din gamă pentru a reveni la profit

Portofoliul PSA Peugeot-Citroen va fi redus de la 45 la 26 de modele pentru a facilita revenirea concernului la profit. Noul CEO al corporaţiei, Carlos Tavares, este responsabil de planul de restructurare.
Marti, 25 Februarie 2014 | Modele noi

Carlos Tavares, fostul COO Renault, are planuri ambiţioase pentru PSA Peugeot-Citroen

Carlos Tavares va deveni, oficial, noul CEO al grupului PSA Peugeot-Citroen în data de 31 martie. Tavares vrea modele competitive pentru rivalul Volkswagen, dar şi consolidarea brandului premium DS.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Industrie

Comisia Europeană: "Guvernul Franţei are dreptul să devină acţionar la PSA Peugeot-Citroen"

Comisia Europeană a dat acordul de principiu pentru tranzacţia anunţată de francezii de la PSA Peugeot-Citroen, prin care statul francez se angaja să cumpere 14% din acţiunile companiei pentru a întări situaţia acesteia.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Toyota Aygo - prima imagine teaser

Toyota a publicat prima imagine teaser cu noua generaţie a modelului de clasă mini Aygo. Aygo va fi al doilea automobil din tripleta de modele construită de Toyota împreună cu grupul PSA.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Industrie

PSA confirmă negocierile cu chinezii de la Dongfeng şi se gândeşte la 1.500 de concedieri

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen iau în considerare o alianţă cu chinezii de la Dongfeng. Până atunci, sindicaliştii PSA spun că se discută un nou val de disponibilizări.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Economic

GM vinde acţiunile deţinute la PSA Peugeot-Citroen, deşi pierde 70 de milioane de euro

General Motors a decis să vândă pachetul de acţiuni deţinut în cadrul PSA Peugeot Citroen. Pentru cei 7%, americanii au primit 250 de milioane de euro, cu 70 de milioane mai puţin decât preţul plătit în 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors vrea să-şi vândă pachetul de acţiuni deţinut la PSA Peugeot-Citroen

Americanii de la GM şi-au anunţat disponibilitatea şi intenţia de a vinde pachetul de 7% din acţiunile PSA Peugeot-Citroen pe care l-a achiziţionat anul trecut cu peste 400 de milioane de dolari.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Industrie

General Motors şi PSA anunţă o nouă restrângere a parteneriatului

Oficialii General Motors şi PSA Peugeot-Citroen au anunţat că nu vor mai dezvolta împreună o platformă de segment B şi vor elimina motoarele turbo de cilindree mică din parteneriatul lor.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen investeşte 90 de milioane de euro în uzina care va produce înlocuitorul lui 5008

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 90 de milioane de euro în uzina de la Rennes. În această fabrică va fi construit un nou model compact, care va înlocui actualul 5008, titrează Automotive News.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Industrie

PSA: "Colaborarea noastră cu Mitsubishi nu este afectată de parteneriatul lor cu Renault"

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au declarat că nu îşi vor schimba condiţiile parteneriatului cu japonezii de la Mitsubishi în urma colaborării dintre aceştia şi rivalii de la Renault.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Reuters: "Viitorul Opel Corsa ar putea fi dezvoltat fără ajutorul PSA Peugeot-Citroen"

General Motors ar putea dezvolta independent următoarea generaţie a lui Opel Corsa, spun cei de la Reuters. Decizia ar avea rolul de a consolida gama de produse a concernului american.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Probleme în alianţa GM-PSA: colaborarea pe segmentul B este reevaluată

Potrivit Automotive News, francezii de la PSA reevaluează colaborarea cu General Motors în privinţa dezvoltării succesorilor lui 208 şi C3 cu o platformă comună alături de General Motors.
Joi, 10 Octombrie 2013 | Economic

PSA Peugeot-Citroen caută salvarea în China: Dongfeng ar putea cumpăra 30% din acţiunile francezilor

PSA Peugeot-Citroen caută soluţii disperate de supravieţuire. Partenerul din China al francezilor, Dongfeng Motor ar putea fi salvarea. Asiaticii sunt dispuşi să preia 30% din acţiunile PSA.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Detalii despre viitorul monovolum creat de Opel şi Peugeot-Citroen

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen lucrează la un nou monovolum de clasă mică. Acesta le va înlocui pe Meriva, C3 Picasso şi va da naştere unui asemenea model în gama Peugeot.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru