Tot mai aproape de revenire: grupul PSA a ales orașul Atlanta ca viitor sediu pentru operațiunile sale din SUA

de Petre Barac
Duminica, 21.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Peugeot-Citroen este tot mai aproape de revenirea pe piața din Statele Unite ale Americii, iar viitorul său sediu ar urma să fie stabilit în orașul Atlanta, potrivit unor surse apropiate de companie.

PSA anunța anul trecut că dezvoltarea noilor sale generații de mașini va fi făcută astfel încât să respecte standardele americane, ca parte din planul companiei să se întoarcă pe piața din Statele Unite.

Publicația Automotive News susține că francezii au mai făcut un pas în acest sens, odată cu alegerea locului în care va fi construit viitorul său sediu. Este vorba despre orașul Atlanta din statul Georgia, potrivit unor surse din anturajul companiei.

Deși informația nu a fost confirmată oficial, PSA a anunțat de curând că a început să recruteze oameni care să lucreze în “zona orașului Atlanta”.

Dacă mutarea va fi concretizată, grupul francez se va alătura altor producători importanți care au sediul în Atlanta, Georgia, respectiv Mercedes-Benz USA și Porsche Cars North America.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru