Feedback

PSA crede în potențialul vehiculelor comerciale electrice: 15% din vânzări pe segmentul LCV în 2025

Publicat Duminica, 28.06.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
PSA crede în potențialul vehiculelor comerciale electrice: 15% din vânzări pe segmentul LCV în 2025 - Poza 1
Grupul PSA estimează o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale electrice în următorii ani. În 2021, francezii se așteaptă ca electricele să reprezinte 5% din vânzări pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare), urmând ca acestea să ajungă la 15% din total în 2025.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ultimele luni, brandurile din grupul PSA au prezentat, pe rând, versiuni electrice pentru utilitare precum Peugeot Traveller, Citroen SpaceTourer și Opel Vivaro.

Cele trei modele beneficiază de un motor de 136 de cai putere și o baterie de până la 75 kWh care oferă o autonomie de 330 de kilometri.

În contextul restricțiilor legate de emisiile de CO2 în Uniunea Europeană, grupul francez preconizează o creștere a vânzărilor pentru aceste vehicule electrice în următorii ani.

Pentru 2021, PSA se așteaptă ca versiunile electrice ale utilitarelor din grup să reprezinte 5% din totalul vânzărilor pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare), urmând ca această cotă să ajungă la 15% în 2025.

Comenzile pentru versiunile electrice ale utilitarelor PSA vor începe în luna iulie, iar grupul spune că prețul acestora va fi cât mai apropiat de cel al variantelor diesel.

Via Automotive News


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru