PSA analizează posibilitatea ca noile generații Peugeot 308 și Opel Astra să fie produse în aceleași fabrici: favorite sunt Marea Britanie și Germania

de Paul Cosma
Vineri, 10.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noile generații Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse în aceleași fabrici, potrivit unor surse din cadrul grupului PSA. Francezii analizează posibilitatea ca ambele modele să fie construite în Marea Britanie și Germania.

După ce au anunțat că, până în 2021, vor începe să producă utilitare pentru Peugeot, Citroen și Opel la uzina din Gliwice (Polonia), oficialii PSA continuă planificarea restructurării pentru fabricile din Europa.

În atenția PSA se află Peugeot 308 și Opel Astra, în prezent fiind analizate cele mai bune soluții pentru producția viitoarele generații ale celor două modele.

Potrivit unor surse din cadrul PSA, noile Peugeot 308 și Opel Astra au șanse mari să fie produse împreună la fabricile din Ellesmere Port (Anglia) și Ruesselsheim (Germania).

Peugeot 308 este produs în prezent la Sochaux (Franța), în timp ce Opel Astra se află în producție la Ellesmere Port și Gliwice (Polonia).

Viitorul uzinei engleze este încă incert din cauza Brexit-ului, însă, cu toate acestea, pare să fie o opțiune viabilă pentru PSA. Potrivit unor informații neoficiale anterioare, PSA ar vrea să mute producția lui Opel Astra din Marea Britanie în Germania, la Ruesselsheim, acolo unde este și “casa” celor de la Opel.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • @pipo: :D
    1 0
  • Edikkk
    Indiferent de Brexit vor fi nevoiţi să păstreze fabrica din UK

    Ceea ce nu este aşa rău poate dimpotrivă.

    Este de văzut cum şi când va fi făcut Brexit.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru