Marea Britanie

Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

Reorganizare pregătită de francezi: PSA se gândeşte să închidă 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) vrea să închidă circa 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie, potrivit directorului unuia dintre cei 300 de dealeri ai brandului.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover vrea să testeze mașini autonome care se parchează singure: tehnologia va fi pusă la încercare într-un oraș din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover a prezentat o tehnologie care permite mașinilor autonome să caute un loc de parcare și să parcheze singure. Compania spune că testele vor avea loc în orașul britanic Milton Keynes.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Industrie

Britanicii propun amenzi “nelimitate” și dosare penale pentru producătorii care manipulează testele emisiilor: “Faptele celor de la Volkswagen sunt inacceptabile”

Producătorii auto care manipulează rezultatele testelor privind emisiile motoarelor riscă amenzi “nelimitate” și deschiderea unor dosare penale, potrivit unui set de măsuri pregătit de guvernul britanic.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Economic

McLaren vrea dublarea vânzărilor pe cea mai mare piață auto din lume: “China este din ce în ce mai importantă pentru noi”

McLaren se uită cu atenție spre China și anunță că vrea să își dubleze vânzările pe cea mai mare piață auto din lume, în acest an.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

McLaren exclude varianta dezvoltării unui SUV: britanicii nu vor călca pe urmele Porsche sau Lamborghini

McLaren a subliniat că nu va lansa niciun SUV deoarece nu respectă filozofia companiei și se va concentra pe dezvoltarea propulsiei hibride pentru modelele sale viitoare.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Aston Martin, evaluată la circa 7 miliarde de dolari în cazul unei posibile vânzări: scenariu pentru ieșirea Marii Britanii din UE

Aston Martin a fost evaluată la circa 7 miliarde de dolari într-o potențială vânzare a constructorului britanic, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Industrie

Recorduri pentru Aston Martin: cele mai bune vânzări și cea mai mare producție din ultimii 9 ani

Aston Martin a anunțat că vânzările sale și producția au atins recordul ultimilor 9 ani, ca urmare a cererii ridicate pentru modelul său DB11.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Nissan Leaf a început producția în Europa: primele unități vor ajunge pe piață în februarie 2018

Noua generație Nissan Leaf a intrat oficial în producție la fabrica din Sunderland (Marea Britanie), iar primii clienți vor putea intra în posesia mașinilor lor în luna februarie a anului viitor.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Estimări optimiste: Marea Britanie așteaptă primele mașini complet autonome pe drumurile sale din 2021

Britanicii se așteaptă ca primele mașini complet autonome să apară pe drumurile lor publice începând cu anul 2021, potrivit secretarului de stat al Transporturilor. Oficialul a recunoscut însă că autoritățile nu știu cum va funcționa această tehnologie.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Propunere de lege în Marea Britanie: stațiile de încărcare pentru mașinile electrice să devină obligatorii în benzinării și spațiile de servicii de pe autostrăzi

Marea Britanie a propus o lege prin care stațiile de încărcare pentru mașinile electrice devin obligatorii în toate benzinăriile și spațiile de servicii de pe autostrăzi.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Siguranta

Legi mai dure: Marea Britanie vrea să introducă închisoarea pe viață pentru șoferii criminali

Guvernul britanic vrea să introducă pedeapsa cu închisoare pe viață pentru șoferii care ucid la volan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Lotus păstrează producția mașinilor sale sport în Marea Britanie: “Pentru SUV-urile noastre s-ar putea să mutăm producția în altă țară”

Șeful Lotus a anunțat că mașinile sport ale companiei vor fi produse în continuare în Marea Britanie, dar că un viitor SUV ar putea să fie produs în altă țară.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Un milion de mașini Mercedes chemate în service pentru probleme la airbag-uri: sunt vizate mașini din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania

Daimler a chemat la verificări în service un milion de autoturisme și SUV-uri Mercedes vândute la nivel global, pentru o posibilă problemă provocată de umflarea accidentală a airbag-urilor.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Nemulțumiți de concedierile de la fabrica Vauxhall: sindicaliștii cer explicații de la guvernul britanic și grupul PSA

Liderii sindicali de la fabrica Opel/Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) cer explicații de la guvernul britanic și de la grupul PSA, după ce francezii au spus că vor să taie un sfert din locurile de muncă ale fabricii.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Restructurări: Grupul Peugeot-Citroen va concedia 400 de angajați de la o fabrică Vauxhall din Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că va concedia 400 de angajați ai fabricii Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) până la sfârșitul anului, cu scopul creșterii competitivității.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Totul pentru mașini electrice: Oxford va interzice mașinile diesel și pe benzină în centrul orașului din 2020

Oxford vrea să interzică accesul mașinilor diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu anul 2020.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Investiții în cercetare și inovare: Marea Britanie pune la bătaie un miliard de lire sterline pentru promovarea mașinilor electrice

Marea Britanie vrea să investească un miliard de lire sterline în promovarea mașinilor electrice și a altor vehicule cu emisii reduse de carbon.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Tehnologie

Investiții în cercetare: Universitățile Cambridge și Oxford participă la crearea unui institut al bateriilor pentru mașini electrice

Guvernul din Marea Britanie a anunțat un plan de investiții de 65 de milioane de lire sterline pentru înființarea unui institut de cercetare în domeniul bateriilor pentru mașini electrice. Celebrele universități Cambridge și Oxford se vor alătura proiectului.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Mediu

Marea Britanie urmează exemplul Franței: Regatul Unit vrea să interzică vânzarea mașinilor diesel și pe benzină în 2040

Marea Britanie va impune taxe mari pentru mașinile diesel până în 2020 și intenționează să interzică complet vânzarea de vehicule diesel și pe benzină în 2040.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru