McLaren vrea dublarea vânzărilor pe cea mai mare piață auto din lume: “China este din ce în ce mai importantă pentru noi”

de Petre Barac
Miercuri, 31.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren se uită cu atenție spre China și anunță că vrea să își dubleze vânzările pe cea mai mare piață auto din lume, în acest an.

Premierul britanic Theresa May se află într-o vizită de lucru în China, pentru 3 zile, fiind însoțită de o serie de companii importante din Regatul Unit. Printre ele se numără și producătorul McLaren, care vede China drept o piață foarte importantă de desfacere în anii ce urmează.

Cu un număr de 10 dealeri în China, McLaren vrea să mai deschidă încă o reprezentanță până la sfârșitul anului, astfel încât britanicii să vândă peste 300 de mașini pe cea mai mare piață auto din lume în acest an, dublu față de cele 147 de unități livrate în 2017.

“China este o piață din ce în ce mai importantă pentru McLaren și suntem pregătiți să extindem rețeaua de dealeri și să majorăm investițiile ca să obținem vânzări mai mari”, a declarat un oficial McLaren.

În 2015, McLaren a vândut 1.654 de mașini pentru ca, un an mai târziu, constructorul din Woking să își dubleze vânzările până la 3.286 de modele.

2017 a fost un record al tuturor timpurilor din punctul de vedere al vânzărilor, după ce McLaren a livrat 3.340 de supercaruri către clienții săi.

Vânzările au fost susținute de modelele “entry-level” (două treimi din total), cea mai importantă piață de desfacere fiind Statele Unite ale Americii, acolo unde au ajuns 1.234 de unități McLaren.

Constructorul britanic estimează un nou record de vânzări în 2018, pe fondul lansării unor modele precum 720S sau Senna.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru