Recorduri pentru Aston Martin: cele mai bune vânzări și cea mai mare producție din ultimii 9 ani

de Petre Barac
Luni, 08.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că vânzările sale și producția au atins recordul ultimilor 9 ani, ca urmare a cererii ridicate pentru modelul său DB11.

2017 a fost cel mai bun an din ultimul deceniu pentru britanicii de la Aston Martin. Un adevărat colac de salvare pentru constructorul auto, lansarea lui DB11 a provocat o reacție imediată în rândul clienților, comenzile curgând pe bandă rulantă chiar din primele săptămâni.

Astfel, Aston Martin a avut vânzări cu 58% mai mari decât în 2016, cu venituri de peste 840 de milioane de lire sterline și 5.117 mașini livrate în 2017. Profitul aferent a fost de 180 de milioane de lire, înainte de taxe.

Piețele cu cea mai mare contribuție la succesul din 2017 al celor de la Aston Martin au fost China, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Și 2018 se anunță un an bun pentru britanici, deoarece noul Vantage este așteptat să devină cel mai bine vândut model al brandului.

Totodată, britanicii mai mizează pe revenirea brandului Lagonda și lansarea primului SUV Aston Martin.

Via Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru